مواد لازم برای ماش پلو
- ماش 100 گرم
- فیله مرغ 4 تکه
- برنج 3 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- زعفران دم شده به میزان لازم
- روغن جامد به میزان لازم
دستور پخت ماش پلو
1. طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی ماش: ابتدا به مدت 2 ساعت ماش را خیس کرده و آب آن را عوض می کنیم و بعد با 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: تفت دادن پیاز
یک عدد پیاز را رنده درشت و یا نگینی خیلی ریز می کنیم و داخل تابه ای خوب تفت می دهیم تا کاراملی شود.
3. مرحله سوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ هم تغییر کند. حالا نمک و زعفران را افزوده کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی برنج
برنج را شسته و به میزان پخت دمی به آن آب می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب برنج خوب تبخیر شود و برنج دان شود.
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن ماش پلو
حالا داخل قابلمه دیگری را کمی روغن و زعفران ریخته و ته دیگ دلخواهتان را می چینید و یک لایه برنج یک لایه مرغ و یک لایه ماش پخته شده را می ریزیم تا مواد تمام شود. حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم تا ماش پلو خوب دم بکشد.
- ۰۰/۰۵/۱۱