مواد لازم برای کتلت عدس
عدس 2 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 3 تا 4 عدد
- نمک، فلفل، پودر سیر و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- پودر سوخاری به میزان لازم
دستور پخت کتلت عدس
1. طرز تهیه کتلت عدس با سیب زمینی بدون گوشت
مرحله اول آماده سازی سیب زمینی: ابتدا سیب زمینی را داخل آب جوش ریخته و بپزید بعد از اینکه پخته شد، سیب زمینی را پوست گرفته و آن را رنده کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی عدس
عدس را بشویید و با مقداری آب اجازه دهید تا کاملا پخته شود؛ بعد از آن آب اضافی عدس را خارج کرده و به سیب زمینی ها بیفزایید.
3. مرحله سوم: افزودن پیاز
سیب زمینی و عدس را خوب ورز دهید تا بافتی خمیری پیدا کند. حالا پیاز رنده شده و آب گرفته را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
4 . مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ
حالا 3 عدد تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به مواد کتلت بیفزایید و خوب ورز دهید اگر مواد سفت بود. تخم مرغ چهارم را هم بیفزایید و اگر که مواد شل بود کمی آرد سوخاری بیفزایید تا به انسجام لازم برسیم.
5. مرحله آخر: طبخ کتلت عدس
حالا تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید گرم که شد داخل آن روغن بریزید و به اندازه یک نارنگی از مواد کتلت برداشته به شکل دلخواه در آورید و داخل روغن داغ شده بگذارید. و دو سمت کتلت ها را خوب سرخ کنید. حالا کتلت عدس را در کنار گوجه، خیار شور و نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کتلت عدس بدون گوشت برای 4 نفر
در این کتلت می توانید از کمی گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید، تا کتلت عدس با گوشت چرخ کرده داشته باشید.
- حتما ادویه ها با طبع گرم را در این غذا استفاده کنید.
- برای راحتی کار می توانید عدس و سیب زمینی را داخل غذا ساز ریخته و پوره کنید.
- ۰۰/۰۵/۱۱