مواد لازم برای تهیه رول حلوای مجلسی
- آرد برنج ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- کره ۵۰ گرم
- عرق گلاب و هل هر دو باهم ۱ لیوان
- آب ۱ لیوان
- زعفران دم کرده ۱ فنجان
- نان میکادو ۱ بسته
طرز تهیه رول حلوای مجلسی با نان میکادو
مرحله اول: شربت
ابتدا یک قابلمه کوچک برداشته و در آن شکر را به همراه آب اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط قرار دهید، وقتی شکر در آب حل شد و در اطراف ظرف مروارید زد متوجه می شوید که شربت در حال آماده سازی است؛ در این مرحله زعفران را به همراه عرق هل و گلاب به شربت اضافه کرده و کمی هم بزنید و سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله دوم: آرد برنج
ابتدا آرد برنج را الک کرده و در ماهی تابه برزید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه.
مرحله سوم: ترکیب کردن
در این مرحله شربت بار را به همراه کره و روغن مایع به آرد برنج اضافه کرده و خوب و مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برود. این کار را بر روی گاز انجام دهید. آب حلوا که بخار شد حلوا را از روی حرارت برداشته و همچنان هم بزنید.
مرحله چهارم: نان میکادو
بر روی میز کار نان میکادو را قرار دهید و تا حلوا گرم است آن را بر روی نان بگذارید و به کمک کارد آشپزخانه حلوا را بر روی نان میکادو پهن کنید و از یک سمت نان میکادو را بپیچید تا رول حلوای شما آماده شود.
مرحله پنجم: پایان کار
بعد از این که رول حلوای مجلسی آماده شد، رول حلوا را داخل نایلون قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم خودش را بگیرد و سپس از یخچال درآورده و رول حلوا را برش دهید و در ظرف مورد نظر به همراه غنچه گل محمدی و یا هر چه که در نظر دارید تزئین کنید.
نکات مهم در تهیه رول حلوای مجلسی
- هنگام کار با نان میکادو سرعت عمل داشته باشید زیرا نان میکادو سریع خشک می شود.
- سعی کنید برای آماده سازی رول حلوا دو نفری کار را انجام دهید.
- رول حلوا را نه خیلی کم حلوا بریزید و نه خیلی زیاد. به اندازه متوسط حلوا بر روی نان میکادو قرار دهید تا هنگام پهن کردن به قطر ۲ میل باشد.
- بهتر است ۱ ساعت حلوا را در یخچال بگذارید تا هنگام برش رول حلوا له نشود.
- ۰۰/۰۵/۱۲