غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش ماست ؛ غذایی سنتی از تبریز - کجارو

 

مواد لازم برای آش ترخینه

  • ترخینه دوغ    3 عدد
  • پیاز درشت خلالی شده    2 عدد
  • نخود    1/3 پیمانه
  • لوبیا چیتی    1/3 پیمانه
  • عدس    1/3 پیمانه
  • سبزی آش    1 پیمانه
  • ماست    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • نعنا داغ    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت آش ترخینه دوغ اراک با حبوبات و ماست

 

1. طرز تهیه آش ترخینه دوغ اراکی

مرحله اول آماده سازی حبوبات: ابتدا حبوبات را شسته و از 24 ساعت قبل از پخت آش، آنها را داخل آب خیس می کنیم در این مدت چندین بار آن را عوض می کنیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی ترخینه دوغ

ترخینه را از شب قبل در 4 لیوان آب خیس می کنیم.

 

3. مرحله سوم: پخت حبوبات

حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم، نخود و لوبیا را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن عدس و ترخینه

زمانی که نخود و لوبیا کاملا پخته شد، عدس و ترخینه را به حبوبات می افزاییم و اجازه می دهیم تا خوب عدس هم پخته شود.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی پیاز

داخل تابه ای روغن ریخته و پیاز خلالی شده را داخل آن تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس به آن زرد چوبه افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

6. مرحله ششم: افزودن سبزی آش

در این زمان که عدس کاملا پخته شده سبزی آش و نیمی از پیاز داغ را به آش افزوده و اجازه می دهیم تا آش کاملا جا بیفتد.

 

7. مرحله آخر: سرو آش ترخینه

در انتها نمک و فلفل آش ترخینه را اندازه کرده و داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ، پیاز داغ و ماست آن را تزئین و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۵/۱۴
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی