مواد لازم برای سالاد کلم
- کلم سفید 200 گرم
- هویج 100 گرم
- سس مایونز 150 گرم
- پیازچه 2 ساقه
- ماست 2 قاشق غذا خوری
- سرکه سیب 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت سالاد کلم سفید و هویج خوشمزه با پیازچه و سس ویژه
1. طرز تهیه سالاد کلم و هویج
مرحله اول آماده سازی کلم: ابتدا کلم شسته و اجازه می دهیم کاملا خشک شود بعد کلم را به صورت رشته ای خیلی باریک برش می دهیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی هویج
هویج ها را پوست کنده و به شکل رشته های خیلی باریک برش داده و یا رنده درشت کنید.
3. مرحله سوم: آماده سازی سس سالاد کلم
سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و سرکه سیب را داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
4. مرحله چهارم: تهیه سالاد کلم
پیازچه ها را داخل کاسه بزرگی ریخته هویج و کلم خرد شده را هم به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
5. مرحله آخر: افزودن سس سالاد کلم
سس آماده شده را به سالاد کلم سفید و هویج می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام قسمت ها برسد درب ظرف را گذاشته و برای 1 ساعت به آن استراحت دهید. حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار غذا نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد کلم
- توجه داشته باشید که سبزیجات کاملا خشک باشند.
- میزان ماست و سس را می توانید جا به جا کنید.
- برای ریز خرد شدن کلم، کلم را به دو نیم کرده و با پوست کن آن را به شکل رشته ای در آورید.
- ۰۰/۰۵/۲۰