مواد لازم برای دسر بلالوت [بلالیت]
- ورمیشل 1 بسته
- شکر 1/4 پیمانه
- کره 1 قاشق غذا خوری
- گلاب 2 قاشق غذا خوری
- آب به میزان لازم
- زعفران دم شده به میزان لازم
- خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم
- پودر هل به میزان لازم
دستور پخت دسر بلالوت [بلالیت] شیرین عربی خوشمزه
1. طرز تهیه بلالوت یا بلالیت شیرین جنوبی
ابتدا داخل قابلمه ای را آب ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
2. مرحله دوم: افزودن رشته های ورمیشل
رشته های ورمیشل را به آب در حال جوش بیفزایید و بعد از 2 دقیقه آنها را آبکش کنید.
3. مرحله سوم: افزودن شکر
دوباره رشته های آبکش شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و به آن گلاب، شکر، هل و یک قاشق غذا خوری کره بیفزایید.
4. مرحله چهارم: افزودن زعفران
زعفران دم شده را به رشته ها بیفزایید و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود.
5. مرحله آخر: سرو دسر بلالوت
مواد را تا جایی تفت می دهیم که کاملا طلایی شود. حالا آن را داخل ظرف زیبایی ریخته به همراه خلال پسته، بادام تزئین و در کنار چای عصرانه نوش جان کنید.
منبع: آشپزی لذت بخش
- ۰۰/۰۵/۲۴