مواد لازم برای خورش ریواس
- ریواس 1 کیلوگرم
- گوشت 500 گرم
- جعفری ساطوری شده 250 گرم
- نعنا ساطوری شده 150 گرم
- پیاز 2 عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت خورش ریواس با گوشت و نعناع و جعفری مجلسی
1. طرز تهیه خورش ریواس با گوشت و نعناع
ابتدا پیاز ها را پوست کنده و نگینی کنید حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود.
2. مرحله دوم: افزودن گوشت
گوشت را به همراه فلفل و زرد چوبه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس به آن آب می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا گوشت پخته شود.
3. مرحله سوم: آماده سازی نعناع و جعفری
نعنا و جعفری را پاک کرده و می شوییم و ساطوری می کنیم؛ حالا داخل تابه ای کمی روغن ریخته و نعنا و جعفری را داخل آن خوب تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن نعنا و جعفری به خورشت
گوشت که کاملا پخته شد؛ نعنا و جعفری را به خورشت می افزاییم و 30 دقیقه زمان می دهیم تا خورشت خوب جا بیفتد.
5. مرحله پنجم: افزودن ریواس
در 10 دقیقه آخر پخت ریواس ها را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم خورشت پخته و به روغن بیفتد.
6. مرحله آخر: سرو خورشت ریواس
در نهایت کار نمک خورشت ریواس را اندازه کنید و در ظرف زیبایی ریخته در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت ریواس
- اگر طعم خورشت ترش بود، می توانید از 1 قاشق غذا خوری شکر هم استفاده کنید.
- ریواس ها را پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش دهید.
- میزان نعنا باید کمتر از جعفری باشد چون باعث تلخی خورشت می شود.
- ۰۰/۰۵/۲۴