مواد لازم برای خورش آلو اسفناج
- گوشت گوسفندی 300 گرم
- آلو خورشتی 200 گرم
- اسفناج 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه و زعفران به میزان لازم
- آبغوره به میزان لازم
دستور پخت خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت گوسفندی
1. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت گوسفندی
مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا اسفناج را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آنها خارج شود. سپس اسفناج را به شکل سبزی خورشتی فقط کمی درشت تر، خرد می کنیم و در مقداری روغن کمی تفت می دهیم.
2. مرحله دوم: سرخ کردن پیاز
در این مرحله، پیاز ها را نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم، پیاز که خوب طلایی شد؛ زرد چوبه و فلفل را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن گوشت
حالا گوشت را به پیاز طلایی شده می افزاییم و گوشت را هم تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، حالا آب جوشیده را به آن می افزاییم تا گوشت کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن آلو
بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد، اسفناج و آلو را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت خوب جا افتاده شود.
5. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت
حالا که خورشت آلو اسفناج جا افتاده و کم آب شده است؛ آبغوره، نمک و زعفران را به خورشت بیفزایید و در کنار برنج کته ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش آلو اسفناج
- خورشت الو اسفناج را هم با گوشت خورشتی و هم با سینه مرغ می توان تهیه کرد.
- آلو خورشتی را شسته و 20 دقیقه در آب خیس کنید.
- می توانید به سبزی این خورشت کمی تره هم بیفزایید.
- ۰۰/۰۵/۲۶