غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

خورش آلو اسفناج - غذالند

 

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج

  • گوشت گوسفندی    300 گرم
  • آلو خورشتی    200 گرم
  • اسفناج    500 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و زعفران    به میزان لازم
  • آبغوره    به میزان لازم

 

دستور پخت خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت گوسفندی


1. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت گوسفندی

مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا اسفناج را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آنها خارج شود. سپس اسفناج را به شکل سبزی خورشتی فقط کمی درشت تر، خرد می کنیم و در مقداری روغن کمی تفت می دهیم.


2. مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

در این مرحله، پیاز ها را نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم، پیاز که خوب طلایی شد؛ زرد چوبه و فلفل را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم.


3. مرحله سوم: افزودن گوشت

حالا گوشت را به پیاز طلایی شده می افزاییم و گوشت را هم تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، حالا آب جوشیده را به آن می افزاییم تا گوشت کاملا پخته شود.


4. مرحله چهارم: افزودن آلو

بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد، اسفناج و آلو را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت خوب جا افتاده شود.


5. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت

حالا که خورشت آلو اسفناج جا افتاده و کم آب شده است؛ آبغوره، نمک و زعفران را به خورشت بیفزایید و در کنار برنج کته ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش آلو اسفناج

  • خورشت الو اسفناج را هم با گوشت خورشتی و هم با سینه مرغ می توان تهیه کرد.
  • آلو خورشتی را شسته و 20 دقیقه در آب خیس کنید.
  • می توانید به سبزی این خورشت کمی تره هم بیفزایید. 
  • ۰۰/۰۵/۲۶
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی