مواد لازم برای قنبر پلو شیرازی
- برنج 3 پیمانه
- گوشت چرخ کرده 350 گرم
- مغز گردو 100 گرم
- کشمش 50 گرم
- رب انار 3 قاشق غذا خوری
- شیره انگور 1/5 قاشق غذا خوری
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت قنبر پلو شیرازی با گوشت قلقلی و کشمش و گردو
1. طرز تهیه قنبر پلو اصل شیراز با گوشت قلقلی
مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت دو مرتبه چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه خوب ورز می دهیم وقتی به انسجام لازم رسید آن را به صورت کوفته
ریزه در می آوریم و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.
2. مرحله دوم: پخت کوفته ریزه
داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و گوشت قلقلی ها را داخل آن خوب سرخ کنید.
3. مرحله سوم: آماده سازی سس میانی قنبر پلو
پیاز را خلالی خیلی باریک برش می دهیم و داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، حالا مغز گردو و رب انار را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن کشمش
حالا که مواد ما به غلظت رسیده شیره و کشمش را به مواد می افزاییم و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت برمی داریم.
5. مرحله پنجم: دم کردن برنج
برنج خیس کرده را آبکش می کنیم و داخل قابلمه مناسبی آب و روغن ریخته کف قابلمه را با ته دیگ دلخواه می پوشانیم.
6. مرحله ششم: چیدن مواد قنبر پلو
روی ته دیگ یک لایه برنج سفید ریخته و یک لایه از سس آماده شده و مقداری کوفته ریزه بریزید و این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.
7. مرحله آخر: پخت قنبر پلو
قنبر پلو را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید در نهایت کمی روغن داغ روی برنج بریزید. در ظرف زیبایی سرو و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۵/۲۶