مواد لازم برای تهیه کشمش پلو مازندرانی
- برنج ۴ پیمانه
- مرغ سینه یا ران ۳ عدد
- کشمش ۱ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- زعفران به مقدار لازم
- رب نارنج یا انار نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
طرز تهیه کشمش پلو با مرغ ساده مازندرانی
مرحله اول ( پخت مرغ )
مرغ ها را داخل تابه با مقداری کره خوب سرخ می کنیم سپس از تابه خارج کرده و داخل همان ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس زعفران و رب نارنح یا رب انار را اضافه و مقداری تفت می دهیم و در آخر مرغ های سرخ شده را داخل قابلمه می گذاریم و ۱ لیوان آبجوش ریخته و می گذاریم تا مرغ ها خوب پخته شوند.
مرحله دوم ( تفت کشمش )
کشمش ها را با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم داخل تابه کره ریخته و کشمش ها را با مقداری کره تفت می دهیم و در تابه می گذاریم تا کشمش ها نرم شوند.
مرحله آخر
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و سپس آبکش کرده و کشمش از قبل تفت خورده را لا به لای برنج ریخته و دم می گذاریم وقتی کشمش پلو دم کشید روی آن کره یا روغن حیوانی ریخته و در ظرف کشیده و با مرغ های پخته شده سرو می کنیم. نوش جان
نکات و فوت و فن های کشمش پلو با مرغ
- می توان از رب گوجه فرنگی نیز برای مرغ استفاده کرد.
- در اواخر پخت مقداری آب نارنج نیز به مرغ بزنید.
- به دلخواه مقداری زرشک با کشمش تفت بدهید.
- در زمان پخت کشمش دربش را فقط برای دو دقیقه بزارید.
- ۰۰/۰۵/۲۶