مواد لازم برای کوکو قارچ
- سیب زمینی 400 گرم
- قارچ 200 گرم
- سیر له شده 2 حبه
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز داغ 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و پول بیبر به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت کوکو قارچ و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
1. طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی
مرحله اول آماده سازی سیب زمینی: سیب زمینی ها را داخل آب و نمک گذاشته و آنها را بپزید، بعد از پخت کامل سیب زمینی ها را رنده کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی قارچ
قارچ ها را نگینی خرد کنید. حالا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و قارچ را به همراه سیر رنده شده خوب تفت دهیم تا رطوبت قارچ خارج شود.
3. مرحله سوم: تهیه مواد کوکو
حالا که قارچ و سیر خوب تفت خوردند به یک کاسه منتقل کنید، پیاز داغ و سیب زمینی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
4. مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ
حالا تخم مرغ ها را به باقی مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کوکو کاملا یکدست شود.
5. مرحله پنجم: افزودن چاشنی
در نهایت به مواد آماده شده نمک، فلفل و پول بیبر می افزاییم، تابه ای را روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود و بعد به آن روغن می افزاییم.
6. مرحله آخر: پخت کوکو قارچ
حالا مواد آماده شده را داخل تابه می ریزیم و سطح مواد را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کاملا مغز پخت و برشته شود، سپس کوکو قارچ و سیب زمینی را بر گردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن نیز پخته شود. حالا در کنار نان تازه و گوجه و خیار شور برش خورده نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو قارچ
- پول بیبر (فلفل قرمز ترکیه ای) برای طعم خوبی است که به کوکو می دهد در صورت نداشتن آن می توانید از رسپی حذف کنید.
- اگر غلظت مواد برای پخت مناسب نبود از 1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری استفاده کنید.
- اگر مواد بیش از حد سفت بود یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.
- می توانید کوکو را دانه ای یا به صورت یک تکه بپزید.
- ۰۰/۰۶/۰۱