مواد لازم برای خورشت کدو حلوایی
- گوشت خورشتی500 گرم
- کدو حلوایی500 گرم
- پیاز2 عدد
- رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
- روغنبه میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبهبه میزان لازم
- زعفران دم شدهبه میزان لازم
دستور پخت خورشت کدو حلوایی خوشمزه با گوشت
1. طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه با گوشت
مرحله اول آماده سازی کدو حلوایی: ابتدا کدو ها را پوست بگیرید و بنا به سلیقه تان که دوست دارید در خورشت مشخص باشد کدو ها را برش بزنید و داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زعفران خوب تفت دهید.
2. مرحله دوم: تهیه خورشت کدو
ابتدا پیاز ها را خلالی برش می دهیم و داخل قابلمه مناسب پخت خورشت به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، بعد فلفل و زرد چوبه را به گوشت می افزاییم و تفت کوچیکی می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن گوشت خورشتی
حالا گوشت خورشتی را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه
حالا در این مرحله رب گوجه فرنگی را هم کمی با گوشت تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود، بعد آب جوشیده به گوشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.
5. مرحله پنجم: افزودن کدو حلوایی
بعد از اینکه کاملا پخته شده کدو تفت خورده را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت با حرارت کم خوب جا افتاده شود.
6. مرحله آخر: سرو خورشت کدو حلوایی
حالا خورشت کدو حلوایی خوشمزه و جا افتاده ما آماده سرو است، نمک غذا را اندازه می کنیم و در کنار چلو ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت کدو حلوایی
- در صورت تمایل از 1 قاشق غذا خوری شکر هم می توانید استفاده کنید.
- برای تفت دادن کدو می توانید از کره استفاده کنید تا طعم بهتری به خورشت شما بدهد.
- می توانید خورشت کدو حلوایی را با مرغ هم تهیه کنید.
- در صورت تمایل می توانید رب گوجه را حذف کرده و زعفران را جایگزین آن کنید.
- ۰۰/۰۶/۰۲