مواد لازم برای شوید پلو
برنج 2 پیمانه
مرغ 300 گرم
- شوید ساطوری شده 6 قاشق غذا خوری
- پیاز 1 عدد
- زعفران دم شده به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت شوید پلو با مرغ مجلسی
1. طرز تهیه شوید پلو با مرغ مجلسی با شوید تازه
مرحله اول آماده سازی مرغ: مرغ را با نمک، فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید.
2. مرحله دوم: پخت مرغ
ابتدا پیاز را رنده می کنیم و داخل تابه مناسبی می ریزیم، به آن روغن افزوده و تابه را روی حرارت می گذاریم تا پیاز کاملا طلایی شود. در این مرحله مرغ، نمک و فلفل را به پیاز افزوده کمی تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس درب تابه را می بندیم تا مرغ با حرارت کم کاملا مغز پخت شود.
3. مرحله سوم: پخت شوید پلو
ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. در این فاصله قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.
4. مرحله چهارم: آبکش کردن برنج
آب که به جوش آمد، برنج را به آب جوشیده افزوده و صبر می کنیم تا برنج به سطح آب بیاید. در این زمان برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم.
5. مرحله پنجم: ته دیگ شوید پلو
ته قابلمه را روغن ریخته و با ته دیگ مورد علاقه تان را ته قابلمه را بپوشانید و لایه به لایه از برنج و شوید و زعفران دم شده بریزید و درب قابلمه را بگذارید. برنج را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا حدودا 45 دقیقه دم بکشد.
6. مرحله ششم: سرو شوید پلو با مرغ
شوید پلو را داخل ظرف زیبایی بکشید و با مرغ و ته دیگ تزئین کرده و در کنار سبزی خورن تازه سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شوید پلو با مرغ
- اگر شوید تازه در دسترس نداشتید می توانید از شوید خشک هم استفاده کنید.
- می توانید کره را جایگزین روغن کنید تا شوید پلو مجلسی تهیه کنید.
- می توانید از فیله و یا ران مرغ مطابق با سلیقه غذایی تان استفاده کنید.
منبع: بهترین غذاهای خانگی
- ۰۰/۰۶/۰۲