غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی | بهداشت نیوز

 

مواد لازم برای تهیه استانبولی با مرغ

  • برنج    4 پیمانه
  • سینه مرغ فیله شده    400 گرم
  • گوجه فرنگی    4 عدد
  • سیب زمینی    3 عدد
  • رب    1 ق غذا خوری
  • پیاز    1 عدد بزرگ
  • زعفران    به مقدار لازم
  • ادویه ها : فلفل سیاه ، ادویه پلویی ، زردچوبه ، ادویه کاری ، زیره سبز ، نمک ، پودر سیر    به مقدار لازم
     


طرز تهیه استانبولی مرغ و سیب زمینی و گوجه

 


مرحله اول (آماده سازی مواد )
برنج را با نمک و آب از قبل خیس کنید. در ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بهش مرغ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد سپس فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و زرد چوبه را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.

گوجه فرنگی را شسته و درون میکسر یا به کمک گوشکوب برقی میکس میکنیم و اگر در دسترس نداشتید رنده کنید و به مرغ اضافه کنید تا سینه مرغ خوب بپزد.

سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.

 

مرحله دوم ( پخت مواد میانی )
برنج را روی حرارت گذاشته و یکم زنده تر بر می داریم زیرا مواد پوره گوجه دارد و باعث شل شدن برنج نشود.

بعد از اینک آب پوره گوجه کشیده شد سیب زمینی سرخ کرده را اضافه می کنیم و 1 ق غذا خوری رب را برای خوش رنگ تر شدن غذا اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رب خوش رنگ و خامی آن از بین برود سپس ادویه کاری و زیره سبز و زعفران را به موادمون اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم ( دم گذاشتن برنج)
برنج را آبکش کرده و مقداری روغن کف ظرف ریخته و ته دیگ نان و یا سیب زمینی می گذاریم و برنج را طی دو مرحله می ریزیم و لا به لای برنج مواد استانبولی را می ریزیم و روش ادویه پلویی می پاچیم و برنج را دم می گذاریم. نوش جان

 

نکات فوت و فن های استانبولی با مرغ ساده

  1. می توان از پودر گوجه فرنگی هم استفاده کرد.
  2. گوجه فرنگی شوک حرارتی یا بلانچ کنید به این صورت که یک دقیقه آن را در آب جوشان قرار دهید، بلافاصله از آب بیرون آورید و به مدت 1 دقیقه در ظرفی حاوی آب و یخ قرار دهید‌ سپس پوست آن را بگیرید، رنده کنید یا آن را در مخلوط کن (غذا ساز) آسیاب کنید.
  3. مقداری دارچین نیز به سلیقه می توان استفاده کرد.
  4. در آخر پخت برای خوشمزه تر شدن پلو از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کرد.

 

منبع: غذاهای خوشمزه

  • ۰۰/۰۶/۰۴
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی