غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ماست خانگی و خوشمزه - کتاب کاله

 

مواد لازم برای تهیه ماست خانگی پر چرب

  • شیر پرچرب گاوی ۱ لیتر

  • ماست ۲ ق غذا خوری

 

طرز تهیه ماست خانگی سفت بدون مایه ماست

 

مرحله اول : جوشاندن شیر

شیر را داخل قابلمه تمیز بریزید (ظرف مورد نظر اصلا نباید چربی داشته باشد پس حتما خوب بشورید) زیر شعله را روشن کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیر بجوشد در حین جوشیدن شیر اصلا از پای گاز نروید چون شیر یکباره سر می رود و تمام زحمات شما از بین می رود مدام هم بزنید تا شیر قل بخورد سپس شیر را داخل ظرف مورد نظر ریخته (ظروف سفالی برای تهیه ماست بهتر می باشند) و اجازه دهید خود شیر خنک شود ولی اگر خیلی عجله دارید می توانید یک ظرف پر از یخ و آب کنید و ظرف شیر را داخل آن بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن مایه ماست

این مرحله را می توان گفت مهم ترین مرحله ماست خانگی می باشد زیرا در کیفیت و گرفتن ماست بسیار موثر است. اگر دماسنج در منزل دارید باید دمای شیر روی ۴۵ درجه سانتی گراد یا ۱۱۹ درجه فارنهایت باشد اگر دماسنج نداشتید باید انگشت خود را داخل شیر فرو ببرید در حدی که گرمای شیر را احساس کنید ولی انگشت نسوزد در واقع نباید خیلی سرد باشد نه خیلی داغ باشد. حالا ماست را گوشه ظرف شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید یا می توانید مقداری شیر را داخل کاسه ریخته و با ماست مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید هیچ فرقی ندارد.

 

مرحله سوم : تهیه ماست خانگی

حالا دیگه درب ظرف مورد نظر رو میذاریم و ظرف را یه جای گرم قرار میدیم. اگر ظرف را تکان ندهید ماستی قالبی و سفت و زیبا خواهید داشت. میتونید یه پتو یا دو سه تا ملافه دور ظرف بپیچید تا جای ماست گرم تر باشد. یه راه حل خوب اینه که اگر فرتون شعله پایلوت داره بذارید داخل فر. یا اینکه ظرف رو پتو پیچ کنید یا اگر پلوپز با امکانات ماست بندی دارید می توانید در آن تهیه کنید. ماست در شرایط محیطی گرم معمولا  ۵ ساعته آماده است ولی ممکنه برای مکانهای سردتر بیشتر طول بکشد. مثلا بهتره شب تا صبح بذارید بماند که حسابی قالبی شود حالا ظرف را میذاریم توی یخچال تا خنک شود ماست خانگی ما حاضر است. نوش جان

  • ۰۰/۰۶/۰۸
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی