مواد لازم برای مربای گیلاس خوش رنگ
- گیلاس 1 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم
- آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
- آب یا آبمیوه 1 استکان
طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و خوشرنگ کارخانه ای
1. طرز تهیه مربای گیلاس خانگی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول آماده سازی گیلاس: ابتدا ساقه و برگ گیلاس ها را جدا کرده و آنها را خوب می شوییم حالا اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود و بعد هسته های آن را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه مربا گیلاس
حالا داخل قابلمه ای لایه لایه از گیلاس و شکر می ریزیم و آب را هم به آن می افزاییم و به مدت 1 ساعت روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
بعد از گذشت این زمان گیلاس کاملا پخته و شربت قوام آمده است. حالا آبلیمو را افزوده و مربا را از روی حرارت بر دارید.
4. مرحله آخر: نگهداری مربای گیلاس
مربای گیلاس را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای گیلاس مجلسی خانگی
- از گیلاس های سفت و تازه برای این کار استفاده کنید.
- هسته گیلاس را به کمک یک نی از آن جدا کنید.
- داخل مربای گیلاس گلبهی از کمی زعفران هم می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۶/۰۸