مواد لازم برای والک پلو
- والک 500 گرم
- برنج 4 پیمانه
- ساقه سیر 2 عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
دستور پخت والک پلو مجلسی و خوشمزه تهرانی
1. طرز تهیه والک پلو یا سیرک پلو تهرانی
مرحله اول آماده سازی والک: ابتدا والک ها را پاک کرده و خوب بشویید، زمانی که رطوبت آنها کاملا از بین رفت آنها به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی برنج
برنج را می شوییم و داخل آن به اندازه برنج دمی آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم.
3. مرحله سوم: افزودن سیر و والک
زمانی که 2/3 آب برنج تبخیر شد، برگ سیر و والک خرد شده را به برنج افزوده و خوب مخلوط می کینم و روی برنج دم کنی می گذاریم.
4. مرحله آخر: سرو والک پلو
والک پلو بعد از 45 تا 50 دقیقه کاملا دم شده است؛ حالا کمی روغن داغ روی برنج می ریزیم و در ظرف سرو می ریزیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه والک پلو
- برای طعم بهتر این غذا برگ سیر خرد شده افزوده می شود در صورت تمایل می توانید سیر را حذف کنید.
- بهتر است از روغن جامد یا کره در این غذا استفاده کنید.
- والک پلو غذایی مناسب برای گیاه خواران و وگان می باشد ولی این غذا را در کنار ماهیچه هم می توان سرو کرد.
- ۰۰/۰۶/۰۸