مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی
- ذرت ۵۰۰ گرم
- سس مایونز ۱ شیشه ی کوچک
- ژامبون ۳۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
- چیپس خلالی به میزان لازم
- نمک فلفل سیاه آویشن به میزان لازم
- کره ۵۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی ساده بدون قارچ با کالباس
مرحله اول: ذرت
ذرت را ابتدا آبکشی کرده و در یک قابلمه ۴ نفره بریزید و سپس قابلمه را روی کتری قرار دهید و زیر کتری را روشن کنید تا با بخار کتری ذرت مکزیکی آماده شود.
مرحله دوم: ژامبون
ژامبون را خرد کرده و به همراه کره به ذرت اضافه کنید.
مرحله سوم: سس مایونز
سس مایونز را به همراه ادویه ها با هم ترکیب کرده و با کمی آب لیمو سس را باز کرده و سپس پنیر را به همراه سس مایونز به ذرت مکزیکی اضافه کنید. همه را با هم خوب همبزنید تا یکدست شود و همچنین پنیر آب شود.
مرحله چهارم: سرو ذرت مکزیکی
در آخر ذرت مکزیکی آماده شده را در ظرف سرو کشیده و به همراه چیپس خلالی و دیگر مخلفات به دلخواه تزئین نمائید.
نکات خوشمزه کننده در تهیه ذرت مکزیکی با کالباس و پنیر
- می توانید درب قابلمه را بگذارید تا کمی مزه ها به خورد هم برود و سپس نوش جان کنید.
- می توانید برای تندی بیشتر از فلفل قرمز و یا فلفل سفید هندی نیز استفاده کنید.
- می توایند برای تزئین از گوجه گیلاسی و جعفری نیز استفاده کنید.
- می توایند از قارچ های دکمه ای نیز در ذرت مکزیکی استفاده نمائید.
- ذرت مکزیکی را معمولا گرم سرو می کنند ولی به دلخواه میتوانید سرد نیز سرو کنید.
- ۰۰/۰۶/۱۰