مواد لازم برای کوکو ماهی
- سیب زمینی 300 گرم
- فیله ماهی 100 گرم
- جعفری 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- لیمو ترش 1 عدد
- آرد سفید در صورت نیاز 1 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل و پودر کاری به میزان لازم
دستور پخت کوکو ماهی ساده و خوشمزه خانگی با سیب زمینی و جعفری
1. طرز تهیه کوکوی ماهی خوشمزه با سیب زمینی
مرحله اول آماده سازی سیب زمینی ها: سیب زمینی ها را شسته و در مقداری آب و نمک خوب می پزیم و بعد از پخت کامل پوست گرفته و آنها را رنده می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی ماهی
ماهی را داخل غذا ساز و یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید ریخته و خوب له می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ را به همراه آبلیمو، نمک، فلفل و پودر کاری داخل کاسه ای ریخته و جعفری را هم ساطوری کرده و به آن می افزاییم.
4. مرحله چهارم: تهیه کوکو ماهی
در این مرحله سیب زمینی و ماهی را به مواد تخم مرغی می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا به انسجام کافی برسد، اگر نیاز بود آرد را هم اضافه کنید.
5. مرحله پنجم: پخت کوکو ماهی
تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و کوکو ها را دانه دانه داخل روغن انداخته و دو سمت کوکو ماهی را کاملا سرخ کنید.
6. مرحله آخر: سرو کوکو ماهی
کوکو های آماده و لذیذ را در کنار گوجه و خیار شور برش خورده و نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو ماهی
- برای این کوکو بهتر است از فیله ماهی استفاده کنید.
- ادویه ها در طعم این غذا بسیار مهم هستند آنها را حذف نکنید.
- ماهی باید کاملا چرخ شود تا بافت چسبنده ای پیدا کند یا با چرخ گوشت و یا با غذا ساز.
- کوکو ها را دانه ای و هم یک تکه می توانید سرخ کنید.
- در صورت تمایل می توانید ماهی را با کمی آب لیمو، نمک و فلفل بخار پز کنید و ریش ریش کرده و داخل کوکو استفاده کنید.
- ۰۰/۰۶/۱۰