مواد لازم برای سوهان
- کره 160 گرم
- شکر 210 گرم
- آرد جوانه گندم 2 قاشق غذا خوری
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- عسل 2 قاشق غذا خوری
- بادکا 1/5 قاشق غذا خوری
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- زعفران سابیده 1/2 قاشق چایخوری
- گلاب 1/2 پیمانه
- پسته برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت سوهان قم مخصوص و خوشمزه خانگی با عسل و زعفران
1. طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه اصل قم
مرحله اول تفت دادن آرد: ابتدا آرد جوانه گندم و آرد سفید را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
2. مرحله دوم: افزودن عسل، شکر و گلاب
حالا عسل، شکر و گلاب، پودر هل را به آرد تفت خورده می افزاییم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا جوش بزند.
3. مرحله سوم: افزودن کره
کره را به مواد می افزاییم تا کاملا جوش بخورد.
4. مرحله چهارم: افزودن گلوکز
حالا گلوکز و زعفران دم نشده را به مواد می افزاییم و به مدت 30 دقیقه مدام مخلوط می کنیم تا مواد به روغن نیفتد.
5. مرحله پنجم: برداشتن از روی حرارت
بعد از گذشت زمان گفته شده اگر مواد خوب سفت شده بود و به راحتی از قابلمه جدا می شد سوهان را از روی حرارت بردارید.
6. مرحله ششم: ریختن مواد سوهان روی فویل
یک تکه فویل را با کمی روغن چرب می کنیم و مواد سوهان را روی فویل منتقل می کنیم.
7. مرحله آخر: افزودن مغز پسته
حالا مغز پسته را روی سوهان ریخته و با یک گوشت کوب چرب شده به مواد سوهان شکل می دهیم، زمانی که سرد شده در ظرف مناسبی چیده و در کنار چای نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز درست کردن سوهان
- گلوکز و بادکا را به راحتی می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
- حتما از مواد اولیه با کیفیت جهت تهیه این شیرینی استفاده کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.
- میزان هل را می توانید بیشتر یا کمتر کنید.
منبع: غذاهای خوشمزه
- ۰۰/۰۶/۱۱