مواد لازم برای لواشک زردآلو
- زر آلو 1 کیلو
- آب 1 پیمانه
- نمک( در صورت تمایل) به میزان لازم
دستور پخت لواشک زردآلو خانگی با طعم عالی
1. طرز تهیه لواشک زردآلو خوشمزه و خوشرنگ خانگی
مرحله اول آماده سازی زرد آلو هاابتدا زرد آلو ها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.
2. مرحله دوم: پخت زرد آلو ها
زرد آلو ها را داخل قابلمه ای ریخته و به همراه آب روی حرارت بگذارید.
3. مرحله سوم: افزودن نمک
حالا با حرارت کم اجازه می دهیم تا زرد آلو ها پخته و له شوند و آرام آرام به غلظت برسند و در این مرحله نمک لواشک را هم به آن می افزاییم.
4. مرحله چهارم: صاف کردن زرد آلو ها
حالا صافی را روی قابلمه ای قرار می دهیم و زرد آلو ها را به آن منتقل می کنیم و به وسیله یک ملاقه چوبی زرد آلو را از صافی عبور می دهیم.
5. مرحله پنجم: مرحله دوم پخت
حالا زرد آلویی را که از صافی عبور داده شده را دوباره روی حرارت می گذاریم و غلیظ که شد اجازه می دهیم تا خنک شود.
6. مرحله ششم: خشک کردن لواشک
روی سطح صافی که در مجاورت هوای تازه یا جایی که آفتاب باشد، سلفون پهن می کنیم و مواد لواشک را روی آن ریخته و با یک لیسک آن را نازک روی سلفون پهن می کنیم.
7. مرحله آخر: سرو و نگهداری لواشک
لواشک زرد آلو را بعد از اینکه خشک شد با همان سلفون لوله کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه لواشک زرد آلو
- مواد را کمی نازک پهن کنید تا زود خشک شود و کپک نزند.
- لواشک ها را بعد از خشک شدن به سایز مورد نظر برش دهید و سرو کنید.
- طعم لواشک را با کمی نمک و شکر بنا به سلیقه تان متعادل کنید.
- ۰۰/۰۶/۱۴