غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای پوست پسته خوشمزه و مجلسی به روش سمنانی

 

مواد لازم برای مربای پوست پسته

  • پوست پسته تازه    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته    1 فنجان


دستور پخت مربای پوست پسته تازه با شکر و خلال پسته


1. طرز تهیه مربای پوست پسته تازه خوشمزه
مرحله اول: گرفتن تلخی پوست پسته: برای تهیه این مربا ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیریم. برای این منظور قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد پوست پسته را داخل آن ریخته بعد از 5 دقیقه پوست پسته را آبکش می کنیم و این کار را 4 مرتبه انجام می دهیم.


2. مرحله دوم: تهیه شربت مربای پوست پسته
شکر را با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن پوست پسته
پوست پسته آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بر روی حرارت ملایم کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
پوست پسته ها که حالت شیشه ای شدند و شربت کاملا قوام گرفت آبلیمو را از افزوده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو مربای پوست پسته
مربای پوست پسته
را بعد از اینکه کاملا خنک شد، داخل ظرف زیبایی ریخته و روی آن خلال پسته می ریزیم و سرو می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای پوست پسته

  1. مراحل تلخی گرفتن را به روش گفته شده انجام دهید و یا اینکه 4 روز پوست پسته را خیس کنید و در جای خنک بگذارید و روزی چندین بار آب آن را عوض کنید.
  2. مربا را بعد از سرو شدن با پسته مخلوط کرده و در شیشه های خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
  3. از کمی گلاب هم می توانید در این مربا استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۶/۲۱
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی