غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی ساده و خوشمزه با زرشک | مجله اینترنتی پاسینیک

 

مواد لازم برای کوکو تره

  • تره    800 گرم
  • گردو    50 گرم
  • سیر    2 حبه
  • تخم مرغ    4 عدد
  • زرشک    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم


دستور پخت کوکو تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو


1. طرز تهیه کوکوی تره تبریزی مجلسی با زرشک و گردو
مرحله اول، آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تره های باریک و ظریف را به 0.5 سانتی متری خرد می کنیم. گردو را کمی خرد می کنیم. زرشک را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ کوکو تره
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به همراه نمک و فلفل کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن تره 

حالا تره های آماده شده را به تخم مرغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن زرشک و گردو 

حالا زرشک و گردو را هم به مواد کوکو افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: طبخ کوکو تره

داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و از مواد کوکو آماده شده به صورت دانه ای یا یک تکه و یا داخل قالب می ریزیم تا کاملا سرخ شود؛ بعد کوکو را برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم کاملا پخته و برشته شود.

 

6. مرحله آخر: سرو کوکو تره

حالا کوکو تره های آماده شده را در ظرف زیبایی چیده و در کنار برنج و با نان تازه نوش جان کنید.

 

منبع: مهارت آشپزی

  • ۰۰/۰۶/۲۲
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی