غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دسرهای شیک و مجلسی - کامل (هلپ کده)

 

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو لیوانی اصل

  • لیدی فینگر ۲۰ تا ۳۰ عدد
  • ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم فرم گرفته
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
  • قهوه فوری ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوش ۱ لیوان
  • کمی شکر برای ایجاد تعادل در طعم تلخ قهوه (به دلخواه)
  • پودر کاکائو به میزان لازم


طرز تهیه تیرامیسو لیوانی با لیدی فینگر و پنیر خامه ای


مرحله اول : دم کردن قهوه
ابتدا قهوه فوری را با آبجوش حل کرده و مقداری شکر برای ایجاد تعادل در مزه قهوه و گرفتن تلخی آن اضافه کنید و هم بزنید کنار بگذارید تا خنک شود اگر طعم قهوه را دوست دارید می توانید شکر اضافه نکنید.

 

مرحله دوم : همزدن زرده تخم مرغ
زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و به همراه پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و با همزن دور تند ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود حتما در حین کار دور گیری کنید تا تمام زرده هم بخورد وگرنه هم نخوردن تکه ای از زرده باعث ایجاد بوی نامطبوع در تیرامیسو لیوانی می شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن ماسکارپونه
زرده تخم مرغ که کرم رنگ شدند را از روی بخار آب بردارید و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید در حدی که مخلوط شود. خامه قنادی را نیز چند دقیقه قبل کار از یخچال خارج کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس با مخلوط فوق اضافه کنید و آن را به آرامی با کمک لیسک فولد کنید یعنی در یک جهت هم بزنید.

 

مرحله چهارم : تهیه تیرامیسو لیوانی
ظرف مورد نظر را حاضر کنید. بیسکویت های لیدی فینگر را سه تکه کنید سپس آنها را داخل قهوه خنک شده بزنید و سریع خارج کنید سپس لیدی فینگر ها را کف لیوان ها گذاشته و روی آن مقداری مایه تیرامیسو و کمی پودر کاکائو روش الک کنید سپس دوباره لیدی فینگر و ادامه کار تا جایی که لیوان پر شود سپس لیوان ها را بمدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند سپس خارج کنید و روی تیرامیسو لیوانی را با خامه قنادی شکل بزنید و روی خامه ها پودر کاکائو الک کنید سپس سرو کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه تیرامیسو لیوانی اصل ساده

  1. حتما از پودر قند یا شکر آسیاب شده استفاده کنید.
  2. در موقع هم زدن زرده ها باید حرارت بسیار کم باشد وگرنه زرده ها پخته می شوند.
  3. در صورت عدم دسترسی به پنیر ماسکارپونه از پنیر لبنی کم نمک استفاده کنید اگر شور بود چند دقیقه در آب سرد بگذارید.
  4. اگر قهوه گرم باشد و یا لیدی فینگر ها را زیاد داخل آن نگه داریم بیسکویت نرم می شوند.

 

منبع: ببین و بپز

  • ۰۰/۰۶/۲۷
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی