مواد لازم برای سالاد تبوله
- بلغور گندم2 پیمانه
- آب جوش4 پیمانه
- جعفری ساطوری شده3 پیمانه
- نعنا ساطوری شده1/2 پیمانه
- پیازچه حلقه شده8 ساقه
- پیاز قرمز کوچک2 عدد
- خیار بزرگ1 عدد
- گوجه فرنگی2 عدد
- روغن زیتون3 قاشق غذا خوری
- آبلیمو ترشبه میزان لازم
- نمک و فلفلبه میزان لازم
- کاهوبه میزان لازم
دستور پخت سالاد تبوله خوشمزه و مجلسی با بلغور گندم و پیازچه به سبک لبنانی
1. طرز تهیه سالاد تبوله عربی لبنانی با بلغور گندم
مرحله اول آماده سازی بلغور: بلغور را پاک می کنیم و خوب می شوییم، حالا با 4 پیمانه آب جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه خیس می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
حالا خیار، پیاز و گوجه را به شکل نگینی خیلی ریز و یکدست خرد می کنیم و آماده می گذاریم.
3. مرحله سوم: آبکش کردن بلغور
حالا که بلغور خوب نرم شد، آن را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.
4. مرحله چهارم: آماده سازی سس سالاد
داخل کاسه مناسبی روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
5. مرحله پنجم: تهیه تبوله
به ترتیب بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه، پیاز، خیار و گوجه فرنگی را داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
6. مرحله آخر: سرو سالاد تبوله
حالا سس آماده شده را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا مزه دار شوند. سپس داخل ظرف زیبایی برگ های کاهو را بچینید و سالاد تبوله را میان آنها بریزید و سرو کنید نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد تبوله لبنانی اصل
- می توانید به جای خیس کردن بلغور آن را بپزید و داخل سالاد اضافه کنید.
- میزان چاشنی سالاد را بنا به سلیقه تان اندازه کنید.
- از کاهو در این سالاد فقط برای تزئین استفاده می شود و از مواد اصلی سالاد به حساب نمی آید.
- ۰۰/۰۶/۲۷