مواد لازم برای سالاد کاهو و مرغ
- سینه مرغ 1 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- خیار 2 عدد
- کاهو کوچک 1 عدد
- کنسرو ذرت 1 قوطی
- سس مایونز 4 قاشق غذا خور
- جعفری و پیاز چه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
- سس خردل 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب لیمو ترش به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
دستور پخت سالاد کاهو و مرغ
1. طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی
مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را خوب شسته و برای 1 دقیقه داخل آب جوش می اندازیم، بعد آبکش کرده و با آب، نمک و فلفل اجازه می دهیم که کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو
ابتدا کاهو ها را خوب می شوییم و بعد اجازه می دهیم تا کاملا خشک شود بعد خیلی ریز خرد می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی خیار و گوجه
خیار و گوجه را برش های ریز می دهیم و آماده می گذاریم.
4. مرحله چهارم: ریش ریش کردن مرغ پخته
مرغ که کاملا پخته شده اجازه می دهیم تا خنک شود سپس آن را ریش ریش می کنیم.
5. مرحله پنجم: مخلوط کردن مواد آماده شده
کاهو ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن مرغ ریش ریش شده، خیار، گوجه، جعفری، پیازچه، ذرت، را می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم .
6. آخر: آماده سازی سس سالاد
سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا سالاد مرغ و قارچ را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۶/۳۰