مواد لازم برای تهیه قیمه با قارچ بدون گوشت
- لپه ۳ مشت
- پیاز ۲ عدد
- قارچ ۱۵ عدد
- لیمو عمانی ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
- زعفران دم کرده ۲ ق غذا خوری
- چوب دارچین ۱ عدد
- گلاب ۲ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش قیمه با قارچ یا قیمه گیاهی
مرحله اول : آماده سازی مواد قیمه با قارچ
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس بجوشانید و کف روی لپه را گرفته و آبکش کنید. قارچ ها را نیز خوب بشورید و اسلایس کنید.
مرحله دوم : تفت دادن پیاز
پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس لپه را اضافه کرده و خوب با پیاز تفت دهید تا بوی بد لپه از بین برود.
مرحله سوم : پخت خورش قیمه با قارچ
رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود سپس یک تکه چوب دارچین را افزوده و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و در انتها دو لیوان آبجوش روی خورش ریخته و اجازه دهید تا لپه ها پخته شوند.
مرحله چهارم : اقزودن قارچ و لیمو عمانی
لیمو عمانی ها را از قبل سوراخ کرده و داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس به همراه قارچ های اسلایس شده به خورش قیمه با قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
مرحله آخر
در انتهای پخت نمک قیمه با قارچ را اندازه کنید و لیمو عمانی ها را به همراه چوب دارچین از خورشت قیمه با قارچ خارج کنید به همین راحتی قیمه با قارچ ما حاضر شد آن را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خورش قیمه با قارچ
- می توانید از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.
- اگر لیمو عمانی دوست نداشتید می توانید در انتهای پخت آب لیمو ترش اضافه کنید.
- به دلیل اینکه لیمو عمانی خورشت را تلخ نکند آن را در انتها پخت خارج می کنیم.
- لپه ها را بیش از حد با پیاز تفت ندهید وگرنه دیر پز می شود.
- آب خورشت قیمه با قارچ نباید بیش از حد باشد.
- حتما از چوب دارچین استفاده کنید زیرا پودر دارچین قیمه با قارچ را تیره می کند.
- می توانید سینه مرغ نیز به این غذا اضافه کنید.
منبع: مهارت آشپزی
- ۰۰/۰۷/۱۰