مواد لازم برای پلو کدو حلوایی
- برنج 3 پیمانه
- گوشت 250 گرم
- کدو حلوایی 300 گرم
- کره 100 گرم
- پیاز 1 عدد
- پیاز داغ 3 قاشق غذا خوری
- ادویه پلویی 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
- زعفران دم شده به میزان لازم
دستور پخت پلو کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با گوشت زعفرانی
1. طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه
مرحله اول آماده سازی کدو حلوایی: ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و برش نگینی ریز می دهیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی کوفته ریزه
پیاز را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم حالا نمک، فلفل، زعفران و گوشت را به آن می افزاییم و خوب ورز می دهیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.
3. مرحله سوم: پخت کوفته ریزه ها
حالا نیمی از کره را داخل تابه مناسبی ریخته و گوشت را به شکل کوفته ریزه در می آوریم و داخل کره تفت می دهیم تا طلایی شوند.
4. مرحله چهارم: تفت دادن کدو
نیمی دیگر از کره را داخل تابه ای ریخته و کدو ها را داخل آن به همراه کمی زعفران خوب تفت می دهیم.
5. مرحله پنجم: آبکش کردن برنج
برنج را شسته و به همراه آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. حالا داخل قابلمه ای آب و نمک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید بعد آب برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را داخل آب جوش ریخته و زمانی که نیم پز شد، برنج را آبکش می کنیم و روی برنج آب ولرم می ریزیم.
6.مرحله ششم: دم گذاشتن برنج
حالا ته قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را می چینیم و یک لایه برنج آبکش شده یک لایه کدو و یک لایه از کوفته ریزه پیاز داغ و ادویه پلویی می ریزیم، این مراحل را ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند و برنج را به مدت 45 تا 50 دقیقه دم می گذاریم .
7.مرحله آخر: سرو پلو کدو حلوایی
پلو کدو حلوایی دم شده را داخل ظرف زیبایی ریخته و با کوفته ریزه و خلال پسته آن را تزئین و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کدو پلو حلوایی
- می توانید از 2 قاشق غذا خوری شکر هم داخل این غذا استفاده کنید.
- پلو کدو حلوایی را با مرغ زعفرانی هم می توانید سرو کنید.
- برنج را برای این غذا کمی دان تر آبکش کنید.
- ۰۰/۰۷/۱۰