مواد لازم برای سالاد کلم و انار
- کلم قرمز 500 گرم
- انار دان شده 2 عدد
- نمک، فلفل و گلپر به میزان لازم
- سس مایونز به میزان لازم
- گردوی خرد شده به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه سالاد انار خوشمزه و مخصوص با کلم قرمز و سس مایونز
1. طرز تهیه سالاد کلم و انار خوشمزه
مرحله اول آماده سازی کلم: کلم را شسته و اجازه رهید رطوبت اضافی آن خارج شود، کلم را بنا به سلیقه تان برش داده و ریز خرد کنید.
2. مرحله دوم: افزودن انار
انار را پوست گرفته و دان کنید و به همراه گردو به کلم خرد شده بیفزایید.
3. مرحله سوم: افزودن چاشنی به سالاد
داخل کاسه ای سس، نمک، فلفل را با هم مخلوط می کنیم و به سالاد می افزاییم و کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
4. مرحله آخر: سرو سالاد انار و کلم قرمز
سالاد کلم و انار را از داخل یخچال خارج کرده در ظرف زیبایی ریخته و با دانه های انار تزئین و سرو نمایید نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد کلم و انار
- کلم این سالاد را می توانید با پوست کن بسیار ریز رشته ای کنید و یا اینکه داخل خرد کن خیلی ریز کنید.
- برای رژیمی شدن سالاد می توانید از ماست به جای سس استفاده کنید.
- برای رقیق کردن سس از آب پرتقال یا لیمو می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۷/۱۲