مواد لازم برای تهیه قارج پلو بدون گوشت
- برنج 3 پیمانه
- قارچ 500 گرم
- رب 2 ق غذا خوری
- پیاز 1 عدد بزرگ
- کره 50 گرم
- آبلیمو 2 ق غذا خوری
- شکر 2 ق غذا خوری
- زرشک 1/4 پیمانه
- نمک و فلفل و ادویه پلویی و زیره سبز به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ پلو زعفرانی بدون گوشت
مرحله اول : بلانچ کردن قارچ ها
برای اینکه بتوانید مدت طولانی تر قارچ ها را استفاده کنید باید آنها را بلانچ کنید بدین صورت که قارچ ها را شسته و ورقه کنید و یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس قارچ ها را داخل آب جوش ریخته تا 4 دقیقه زمان می دهیم سپس بلافاصله در آب سرد ریخته و آبکشی می کنید تا به اصطلاح بهش شوک وارد شود سپس بعد از خنک شدن آن را بسته بندی کرده و داخل فریزر نگه داری کنید.
مرحله دوم : تفت دادن پیاز
پیاز را شسته و نگینی خرد کنید و داخل تابه مقداری کره به همراه روغن ریخته و پیاز ها را اضافه کرده تا سبک و طلایی شود سپس زردچوبه را اضافه می کنیم تا پیاز خوش رنگ شود.
مرحله سوم : اضافه کردن رب و قارچ
رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود سپس قارچ ها را که خوب شسته و ورقه کردیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله چهارم : اضافه کردن آبلیمو و زرشک و ادویه ها
در پایان آبلیمو و زرشک و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم (بنا به ذائقه خود می توانید شکری بیشتری بریزید) کمی که تفت خورد نمک و زیره سیاه یا سبز و ادویه کاری را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
مرحله آخر
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و کف روی برنج را می گیریم وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و سیب زمینی را ورقه کنید و به کنجد آغشته کرده سپس کف قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی ها را می چنیم و مقداری از برنج را ریخته و روی آن مواد قارچ پلو را می ریزیم و مخلوط می کنیم این کار را ادامه می دهیم تا برنج و قارچ تمام شود سپس برنج را بمدت 40 دقیقه دم می گذاریم و در آخر روی آن مقداری کره یا روغن ریخته و در ظرف سرو بکشید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه قارچ پلو ساده
- وقتی قارچ ها را اضافه می کنیم حرارت را بالا می بریم تا آب کمتری بیندازد.
- می توانید سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید و به مواد قارچی اضافه کنید.
- از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.
- در پایان روی پلو مقداری جعفری ریخته تزئین کنید.
- این غذا برای 3 الی 4 نفر مناسب است.
منبع: غذاهای خوشمزه
- ۰۰/۰۷/۱۲