مواد لازم برای دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
- شیر 2 و 1/4 پیمانه
- شکر 1/3 پیمانه
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
دستور پخت دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته
1. طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته
ابتدا داخل کاسه مناسبی پودر نشاسته ذرت را به همراه پودر کاکائو مخلوط کنید سپس 1/4 پیمانه شیر را به آنها بیفزایید و آنقدر مخلوط کنید تا مایعی یکدست و بدون گلوله بدست آید.
2. مرحله دوم: گرم کردن شیر
حالا 2 پیمانه شیر باقیمانده را داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت بگذارید کمی که گرم شد، شکر را بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا ذرات شکر حل شوند.
3. مرحله سوم: افزودن مایع نشاسته و پودر کاکائو
در این مرحله ترکیب نشاسته و پودر کاکائو و شیر سرد را به آرامی به شیر گرم افزوده و با همزن دستی مدام مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست بدست آید.
4. مرحله چهارم: به غلظت رسیدن پودینگ
پودینگ آرام آرام شروع به غلیظ شدن می کند. زمانی پودینگ ما آماده است که غلظتی داشته باشد که یک لایه پشت قاشق را بگیرد، در این زمان وانیل را افزوده و پودینگ را از روی حرارت بر می داریم.
5. مرحله آخر: سرو پودینگ شکلاتی لیوانی
پودینگ را داخل ظرف هایی که آماده کرده ایم می ریزیم و اجازه می دهیم تا از حرارت بیفتند بعد روی آنها را با یک لایه فویل پوشانده و داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شوند، حالا فویل را برداشته کمی شکلات رنده شده روی آن بریزید و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته
- برای تهیه این دسر از نشاسته ذرت با کیفیت و تازه استفاده کنید.
- برای تهیه دسری خوشرنگ باید از پودر کاکائو تیره و با کیفیت استفاده کنید.
- می توانید از 2 قاشق غذا خوری خامه هم داخل دسر استفاده کنید.
- این دسر سرو و گرم قابل مصرف است.
- ۰۰/۰۷/۱۴