غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

خورش آلو مسمای گیلانی | طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی خوشمزه

 

مواد لازم برای خورشت مرغ و آلو مجلسی

  • مرغ    4 تکه
  • آلو بخارا    100 گرم
  • هویج    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری  
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه         به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت مرغ و آلو بخارا مجلسی و خوشمزه جا افتاده شمالی 


  1. طرز تهیه خورش مرغ و آلو مجلسی و جا افتاده
مرحله اول: ابتدا پیاز را خلالی برش دهید و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن تا حدی تفت دهید که پیاز کاملا طلایی شود.

 

 2. مرحله دوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ را به پیاز بیفزایید و خوب تفت دهید. حالا نمک، فلفل و زردچوبه بیفزایید و خوب مواد را با هم تفت دهید. بعد کمی آب جوش بیفزایید و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود.

 

 3. مرحله سوم: افزودن هویج و آلو
مرغ که نیم پز شد، آلو بخارا و هویج خلالی شده را به خورشت می افزاییم.

 

 4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی
داخل تابه کوچکی رب گوجه فرنگی را به همراه روغن خوب تفت داده، زعفران را به آن می افزاییم و در نهایت این ترکیب را هم به خورشت اضافه می کنیم.

 

 5. مرحله آخر: جا افتادن خورشت
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت مرغ آلو به روغن افتاد، نمک غذا را اندازه کرده و در ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت مرغ و آلو بخارا مجلسی:

  1. در انتهای پخت در صورت تمایل از 2 قاشق غذا خوری شکر به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  2. می توانید رب گوجه فرنگی را حذف کرده و خورشت را زعفرانی طبخ کنید.
  3. این خورشت باید کاملا غلیظ و کم آب باشد.
  • ۰۰/۰۷/۲۵
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی