مواد لازم برای تهیه لازانیا مرغ و سس بشامل
- لازانیا ۱ بسته
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۲ عدد
- اسفناج ۵۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۱ پاکت
- پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
- آرد ۲ لیوان
- کره ۱۰۰ گرم
- شیر ۱ لیوان
- نمک فلفل آویشن برگ بو به میزان لازم
- آب جوشیده داغ به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل
مرحله اول: مرغ
در یک قابلمه ۱ عدد پیاز را خرد کرده و روغن بریزید و سپس روی حرارت گذاشته و تفت دهید. سپس مرغ را به همراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه و ۱ عدد برگ بو را اضافه کنید و تفت دهید. به میزان ۲ لیوان آب اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید تا مرغ به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزد.
مرحله دوم: اسفناج
اسفناج را پاک کرده و خوب چند مرتبه بشوئید. سپس خرد کرده و در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید تا اسفناج بخار پز شود. برای اینکه اسفناج خوشبو بپزد یک عدد پیاز را خرد کرده و به اسفناج اضافه کنید و تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: سس بشامل
در یک تابه آرد را تفت دهید و سپس شیر و کره و ادویه ها را اضافه کنید و سپس بعد از کمی هم زدن سس را از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید تا سس خامه ای آماده شود.
مرحله چهارم: لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل
قبل از شروع این مرحله فر را با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود و سپس لازانیا را در آب جوش زده و در دیس که کمی چرب کرده اید بچینید. سپس مرغ ریش ریش شده و اسفناج و سس خامه ای و در آخر پنیر پیتزا را بریزید و سپس تکرار مرحله کنید و لا به لا بچینید تا دیس پر شود. در آخر دیس را در فر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید تا لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل آماده سرو شود.
مرحله پنجم: سرو لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل
در آخر بعد از آماده سازی لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل می توانید در ظرف مورد نظر به همراه سس تند و سس دلخواه و نوشیدنی سرو کنید و نوش جان فرمائید.
نکات طلایی در تهیه لازانیا مرغ و سس بشامل
- می توانید مرغ را به همراه ادویه های لازم مزه دار کنید و سپس آن را بپزید.
- اسفناج را باید حتما با پیاز داغ آماده کنید تا بوی آن گرفته شود.
- برای آماده سازی سس بشامل آرد را در حد اینکه بوی خامی اش گرفته شود تفت دهید.
- می توانید لازانیا را در آبجوش بزنید و از مواد در داخلش بریزید و رول کنید و سپس در دیس بچینید تا سرو راحتی را در آخر داشته باشید.
- ۰۰/۰۷/۲۵