غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

ترشی هفت بیجار مازندران | ترشی هفت بیجار و نحوه تهیه خانگی آن | چند و چون

 

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

  • گل کلم ۱ عدد
  • هویج ۵ عدد
  • کرفس یک ساقه
  • خیار سبز ۶ عدد
  • بادمجان ۳ عدد
  • سیر ۳ بوته
  • فلفل سبز تند ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی ترشی ۳ عدد
  • سبزی ترشی شامل (ترخون، مرزه، نعنا، گشنیز،جعفری) ۲۵۰ گرم
  • تخم گشنیز ۳ ق غذا خوری
  • سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
  • سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم


طرز تهیه ترشی هفت بیجار بازاری فوری


مرحله اول : آماده سازی مواد ترشی
ابتدا کاسبرگ گل کلم را جدا کنید و آن گلم کلم را به اندازه تقریبا کوچک خرد کنید سپس گلم کلم ها را داخل یک لگن آب گذاشته و بگذارید تا کثیفی آن خارج شود در این حین چندین بار آبش را عوض کنید. هویج را شسته و پوست بگیرید. کرفس را پاک کنید و ساقه آن را داخل لگن گذاشته تا تمیز شود برگ های کرفس را نیز پاک کنید و بشورید و اجازه دهید تا خشک شود. خیار را بشورید و بگذارید تا خشک شود. فلفل سبز تند را ابتدا بشورید سپس سرش را جدا کنید تا آب داخل فلفل ها نرود. سر بادمجان ها را جدا کنید و خوب بشورید. سیب زمینی ترشی را با فرچه آشپزخانه خوب بشورید تا گل و کیثفی روی آن نباشد. همه مواد را پس از شستن و آبکشی روی یک نمگیر قرار دهید تا کاملا خشک شود.

 

مرحله دوم : خرد کردن مواد
سبزیجات ترشی را به اندازه ریز خرد کنید. سبزی ترشی را بعد از خشک شدن ریز کنید نیاز به ساطوری کردن نمی باشد در حد اینکه خرد شوند کافی است و برگ های کرفس را نیز با سبزی ها مخلوط کنید. سیر را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. فلفل سبز ها را نیز خرد کنید.

 

مرحله سوم : مخلوط کردن مواد ترشی هفت بیجار
تمام مواد خرد شده را به همراه سیر و سبزی و فلفل سبز تند در یک ظرف بزرگ ریخته و روی آنها تخم گشنیز و سیاه دانه و نمک بپاشید و با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

 

مرحله چهارم : تهیه ترشی هفت بیجار
ظرف هایی را که قرار است ترشی در آن بریزید خوب بشورید و خشک کنید هیچگونه رطوبتی نداشته باشد سپس با کمک یک ملاقه از مواد ترشی داخل شیشه ها ریخته تا پر شوند با دست خوب فشار دهید تا هوا بین آنها نباشد سپس روی ترشی ها سرکه ریخته و درب آن را خوب محکم کنید و از ابتدا داخل یخچال بگذارید بعد از گذشت یک هفته ترشی هفت بیجار شما حاضر است. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه

  1. تمام مواد ترشی بعد از خشک شدن هیچگونه رطوبتی نداشته باشند.
  2. می توانید نصف سرکه و نصف مخلوط آب جوشیده با نمک را بریزید.
  3. برای رنگ ترشی هفت بیجار می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید یا گلم کلم قرمز بریزید.
  4. می توانید از ادویه ترشی یا کمی گلپر نیز بنا به ذائقه خود استفاده کنید.
  5. می توانید ساقه کرفس و بادمجان را کمی نیم پز کنید سپس داخل ترشی استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۸/۰۶
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی