غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

پولکی زعفرانی | موادلازم و طرز تهیه پولکی زعفرانی خوش طعم و خوش رنگ

 

مواد لازم برای پولکی زعفرانی

  • شکر    150 گرم
  • آب    80 میلی لیتر
  • سرکه انگور    40 میلی لیتر
  • زعفران دم شده                         14 میلی لیتر

 
دستور پخت پولکی زعفرانی ساده و خوشمزه و مجلسی اصفهانی در منزل
 

1. طرز تهیه پولکی زعفرانی خانگی به روش اصفهان
مرحله اول: ابتدا زعفران داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه چند تکه یخ آن را روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا کاملا دم بکشد.

 

2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد پولکی
شکر، آب و سرکه را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاملا ذوب شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن زعفران
حالا 1 قاشق غذا خوری از زعفران دم شده داخل مواد می ریزیم.

 

4. مرحله چهارم: ریختن مواد روی سینی
حالا از مواد آماده شده با قاشق روی سینی چرب شده می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد.

 

5. مرحله آخر: سرو پولکی زعفرانی
حالا پولکی های زعفرانی بسیار خوشمزه و زیبا را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پولکی زعفرانی اصفهان :

  1. می توانید زنجبیل، لیمو عمانی پرک شده و دارچین را جایگزین زعفران کرده و پولکی با طعم های مختلفی تهیه کنید.
  2. احتیاط کنید که رنگ این پولکی باید کاملا روشن و زعفرانی باشد.
  3. برای تست و اینکه متوجه شویم مواد آماده شده یا نه بهتر است 1 قطره از مواد را روی یخ بریزیم اگر به سرعت شکل گرفت یعنی کاملا آماده است.
  4. به جای سینی استیل چرب شده می توانید کاغذ آلومینیوم را هم چرب کرده و استفاده کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

  • ۰۰/۰۸/۰۶
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی