مواد لازم برای شیرینی مرنگ
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- پودر شکر 2 لیوان
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
- رنگ خوراکی به میزان لازم
دستور پخت شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ خوشمزه و مجلسی به روش ساده
1. طرز تهیه شیرینی مرنگ رنگی ترد و خوشمزه پفکی
مرحله اول: ابتدا سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و خوب با همزن مخلوط کنید تا پف کند.
2. مرحله دوم: افزودن پودر شکر
حالا پودر شکر را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شما کاملا شکل بگیرد.
3. مرحله سوم: افزودن وانیل و آبلیمو
حالا آبلیمو و وانیل را به باقی مواد بیفزایید مخلوط کنید، حالا مایه مرنگ ما آماده است.
4. مرحله چهارم: افزودن رنگ
حالا مواد مرنگ را به تعداد ظرف هایی که نیاز دارید تقسیم کنید، سپس داخل هر ظرف یک قطره از رنگی که دوست دارید بریزید و با یک خلال چوبی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
حالا مواد آماده شده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید و داخل سینی پخت شیرینی که کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله 1 سانتی متر شکوفه بزنید.
6. مرحله آخر: پخت شیرینی مرنگ
حالا سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مرنگ شما آماده شود و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ
- شیرینی مرنگ را که داخل فر می گذارید هر 5 دقیقه بررسی کنید.
- برای رنگ کردن مرنگ باید از رنگ ژله ای استفاده کنید.
منبع: مهارت آشپزی
- ۰۰/۰۸/۱۰