غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی مرنگ به همراه تمام فوت و فن ها

 

مواد لازم برای شیرینی مرنگ

  • سفیده تخم مرغ        4 عدد
  • پودر شکر    2 لیوان
  • وانیل    1/2 قاشق چایخوری
  • آب لیمو    1 قاشق غذا خوری
  • رنگ خوراکی    به میزان لازم


دستور پخت شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ خوشمزه و مجلسی  به روش ساده 


1. طرز تهیه شیرینی مرنگ رنگی ترد و خوشمزه پفکی
مرحله اول: ابتدا سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و خوب با همزن مخلوط کنید تا پف کند.

 

2. مرحله دوم: افزودن پودر شکر
حالا پودر شکر را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شما کاملا شکل بگیرد.

 

3. مرحله سوم: افزودن وانیل و آبلیمو
حالا آبلیمو و وانیل را به باقی مواد بیفزایید مخلوط کنید، حالا مایه مرنگ ما آماده است.

 

4. مرحله چهارم: افزودن رنگ
حالا مواد مرنگ را به تعداد ظرف هایی که نیاز دارید تقسیم کنید، سپس داخل هر ظرف یک قطره از رنگی که دوست دارید بریزید و با یک خلال چوبی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
حالا مواد آماده شده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید و داخل سینی پخت شیرینی که کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله 1 سانتی متر شکوفه بزنید.

 

6. مرحله آخر: پخت شیرینی مرنگ
حالا سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مرنگ شما آماده شود و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ 

  1. شیرینی مرنگ را که داخل فر می گذارید هر 5 دقیقه بررسی کنید.
  2. برای رنگ کردن مرنگ باید از رنگ ژله ای استفاده کنید.

 

منبع: مهارت آشپزی

  • ۰۰/۰۸/۱۰
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی