غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سس بشامل (سس سفید) به همراه فوت و فن ها

 

مواد لازم برای سس لازانیا بدون شیر

  1. کره    2 قاشق غذا خوری
  2. آرد    2 قاشق غذا خوری
  3. آب    2 لیوان
  4. نمک، فلفل،پودر سیر و آویشن          به میزان لازم

  
دستور پخت سس لازانیا بدون شیر ساده و خوشمزه
 

1. طرز تهیه سس سفید لازانیا بدون شیر
ابتدا کره را داخل شیر جوشی ذوب کرده و آرد را به آن می افزاییم و خوب آرد را تفت می دهیم تا خامی آرد کاملا از بین برود.

 

2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها
حالا نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را به سس می افزاییم و خوب به همراه آرد و کره تفت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن آرد
در این مرحله آرد را به آرامی به مواد افزوده و با یک مفتول آشپزی مدام مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

 

4. مرحله آخر: تهیه سس لازانیا یا سس بشامل
حرارت را کم می کنیم و مدام مواد را مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا سس بشامل به غلظت مناسب برسد. بعد از روی حرارت برداشته و برای تهیه غذا استفاده کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سس سفید لازانیا بدون شیر:

  1. اگر منع مصرف کل لبنیات را دارید روغن جامد را جایگزین کره کنید.
  2. در صورت تمایل 2 قاشق غذا خوری خامه صبحانه هم به سس بیفزایید.
  3. می توانید برای خراب نشدن رنگ سس آویشن را حذف کرده و از فلفل سفید برای تهیه سس استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۸/۱۱
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی