مواد لازم برای بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار
- آرد سبوس دار 2 پیمانه
- شیر 1/4 پیمانه
- پودر قند 2/3 پیمانه
- کره 100 گرم
- پودر سبوس گندم 2 قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل 1/8 قاشق چایخوری
دستور پخت بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار
1. طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی سبوس دار خانگی
مرحله اول: ابتدا 1 قاشق غذاخوری از آرد را کم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر سبوس گندم را می افزاییم و آرد را به همراه بکینگ پودر سه مرتبه الک می کنیم.
2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
حالا آرد الک شده، پودر قند، وانیل، زنجبیل را داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
3. مرحله سوم: افزودن کره
حالا کره سرد مکعبی خرد شده را به آرامی می افزاییم تا مواد شبیه شن شود.
4. مرحله چهارم: افزودن شیر
حالا شیر را به تدریج می افزاییم تا خمیر داخل مخلوط یک گوشه گلوله شود.
5. مرحله پنجم: آماده سازی خمیر برای پخت
حالا خمیر را به قطر 0.5 سانتی متر پهن می کنیم و یا یک کاتر گرد یا خمیر را قالب می زنیم و داخل سینی پخت که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم سپس با یک خلال دندان حفره هایی منظم روی بیسکویت ایجاد می کنیم.
6. مرحله ششم: پخت ساقه طلایی
حالا بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم.
7. مرحله آخر: سرو بیسکویت
حالا بیسکویت ساقه طلایی را از داخل فر خارج کرده و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود بعد داخل ظرف سرو چیده و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۸/۲۰