مواد لازم برای ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه
- لیمو ترش 1 کیلوگرم
- نمک 4 قاشق غذا خوری
- فلفل 1 قاشق مربا خوری
- سیاه دانه و تخم گشنیز به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
دستور پخت ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه
1. طرز تهیه ترشی لیمو ترش
مرحله اول: ابتدا لیمو ترش ها را خوب بشویید و به مدت 1 روز در آب خیس کنید سپس روی دستمال نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
2. مرحله دوم: برش دادن لیمو ها
حالا لیمو ها را مطابق با سلیقه تان برش دهید و هسته های آن را خارج کنید.
3. مرحله سوم: افزودن سیاه دانه و تخم گشنیز
حالا نمک، فلفل، سیاه دانه و تخم گشنیز را لابه لایه لیمو ها بریزید.
4. مرحله چهارم: تهیه ترشی لیمو
حالا لیمو ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و درب شیشه را کیپ ببندید.
5. مرحله پنجم نگهداری ترشی لیمو ترش
ترشی لیمو را به مدت 40 روز مقابل آفتاب قرار دهید تا لیمو ها کاملا آب بیندازند و آماده شوند بعد از 40 روز شیشه ها را باز کرده تا جایی که جا دارد با آبلیمو پر می کنیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی لیمو ترش
- برای تهیه ترشی لیمو از لیمو های پوست نازک زرد رنگ استفاده کنید.
- بهتر است از چاقوی پلاستیکی و یا سرامیکی برای آماده سازی لیمو ها استفاده کنید.
- بهتر است برای تهیه این ترشی از نمک دریا یا نمک دانه درشت استفاده کنید.
- ۰۰/۰۸/۲۹