غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

دستور پخت کرم پاتیسیر | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر [کرم کاستارد] خانگی خوشمزه به سبک قنادی

  • زرده تخم مرغ    2 عدد
  • آرد سفید    1 قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت        1 قاشق غذا خوری
  • وانیل    1/4 قاشق چایخوری
  • شیر    1 پیمانه
  • شکر    1/4 پیمانه
  • کره    30 گرم

 
دستور پخت کرم پاتیسیر [کرم کاستارد] خانگی خوشمزه به سبک قنادی
 

1. طرز تهیه کرم پاتیسیر خانگی خوشمزه با نشاسته و شیر
مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
داخل کاسه مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و شکر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد سفید را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط می کنیم کاملا یکدست شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن مواد تخم مرغی به شیر
در این مرحله مواد آماده شده را به شیر روی حرارت می افزاییم و مدام مخلوط می کنیم تا تخم مرغ هم دما شود و نپزد.

 

4. مرحله آخر: تهیه کرم کاستارد
حالا مواد را مدام مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا کرم به غلظت برسد. حالا کرم پاتیسیر آماده است و می توانید از آن استفاده کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کرم پاتیسیر برای تارت، پیراشکی و کیک

  1. در هنگام افزودن مواد تخم مرغی حرارت کم باشد و با مفتول فلزی مدام مواد را مخلوط کنید.
  2. اگر مواد تخم مرغی یکدست نشدند حتما از صافی عبور دهید و بعد به شیر بیفزایید.
  3. در طول پخت باید مواد مخلوط شوند و حرارت ملایم باشد.
  • ۰۰/۰۹/۰۲
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی