غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شیرینی کره‌ای در خانه؛ عطر و طعمی که در یاد می‌ماند - ایرنا زندگی

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت با پیمانه

  • کره ۱۳۰ گرم
  • پودر قند ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نصف ق چای خوری
  • آرد ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری


طرز تهیه بیسکویت ساده خانگی وانیلی


مرحله اول : مخلوط کره و پودر قند
کره را از قبل شروع کار در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ریخته و با همزن با دور تند بزنید تا کرمی و حجیم شود سپس پودر قند را الک کنید تا نرم و یکدست شود سپس به کره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

 
مرحله دوم : تهیه خمیر بیسکویت
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود کمی با نوک انگشت ورز دهید فقط باید توجه کنید بیش از حد ورز دادن مواد باعث به روغن افتادن خمیر می شود. خمیر بدست آمده را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

 
مرحله سوم : کاتر زدن خمیر
بعد از استراحت خمیر آن را بین دو نایلون با کمک وردنه باز کنید (ضخامت خمیر ۴ میلی باشد) و با کاتر دلخواه شکل بزنید اگر قالب مخصوص ندارید با ته استکان روی خمیر کاتر بزنید و با چنگال یا ماسوره روی آن شکل بزنید. تمام خمیر را قالب بزنید و فر را بمدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.

 
مرحله چهارم : پخت بیسکویت
بیسکویت های قالب زده را داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و سینی را در فر قرار دهید و دمای را روی ۱۸۰ درجه و زمان ۱۵ دقیقه زمان دهید تا زیر بیسکویت کمی تغییر رنگ دهد سپس سینی را از فر خارج کنید و یکم که از داغی افتاد بیسکویت ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید. بیسکویت خوشمزه ما حاضر است می توانید برای تزئین کمی شکر روی آن بپاشید و یا با هر چی که دوست دارید تزئین کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه بیسکویت ترد و خوشمزه

  1. بیش از حد بیسکویت را داخل فر نگه ندارید وگرنه خشک می شود.
  2. می توانید خمیر بیسکویت را بمدت یه هفته در یخچال و یک ماه در فریزر نگهداری کنید.
  3. می توانید برای تهیه بیسکویت خانگی از فر های دست ساز و روی گاز نیز استفاده کنید.
  4. می توانید مابین بیسکویت نوتلا یا شکلات تخته ای ذوب شده قرار دهید.
  5. از هر اسانس که دوست دارید در تهیه بیسکویت می توانید استفاده کنید مثل رنده پوست پرتقال یا لیمو.
  6. هنگام کاتر زدن خمیر را ورز ندهید و همه خمیر را یکجا باز نکنید زیرا گرمای دست باعث شل شدن خمیر می شود.
  7. اگر احساس کردید در حین کاتر زدن خمیر شل شده خمیر را داخل یخچال بگذارید.
  • ۰۰/۰۹/۰۶
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی