مواد لازم برای تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده مجلسی
- لپه ۱۰۰ گرم
- گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- گوچه پوره شده ۲ عدد
- لیمو عمانی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- روغن به میزان لازم
- پود هل، پودر گل محمدی به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- چوب دارچین ۱ تکه
دستور پخت قیمه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر
مرحله یک: آماده سازی مواد اولیه
گوجه ها را می شوییم پوست آن ها را جدا کرده و توسط رنده یا گوشکوب برقی گوجه ها را پوره می کنیم. پیاز را یه صورت خلالی خورد کرده و آماده می گذاریم. لیمو امانی را به مدت یک ساعت در آب داغ خیس کرده تا تلخی آن گرفته شود. لپه را از شب قبل خیس می کنیم در مقداری آب و یک تکه چوب دارچین می پزیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم: دستور تهیه قیمه با گوشت چرخ شده
ابتدا داخل ظرف مناسبی برای پخت خورشت مقداری روغن ریخته و پیاز ها را داخل روغن سرخ می کنیم طلایی که شد گوشت و ادویه ها را افزوده و کاملا تفت می دهیم. حالا داخل تابه ای دیگر رب را با روغن تفت داده رنگ رب که آزاد شد پوره گوجه فرنگی را به آن افزوده و وقتی به غلظت رسید به مواد خورش می افزاییم.
حالا لپه را افزوده و آب جوشیده و لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا خورشت به طور کامل پخته و به روغن بیفتد. در نهایت کار نمک و زعفران خورش را می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم.
نکات و فوت و فن های خورش قیمه با گوشت چرخ کرده ساده
- بهتر است از نوعی گوجه خوشرنگ کم دانه و ترش استفاده کنید.
- گوشت مصرف شده در این خورشت بهتر است ترکیب گوساله و گوسفند مخلوط چرخ شده باشد.
- این خورشت را در ظرف مسی تهیه کنید.
- در کنار خورشت از شربت به لیمو استفاده کنید.
- در نهایت کار زمان سرو کمی پودر دارچین روی خورشت بریزید.
- رنده پوست لیمو به این غذا طعمی بهشتی می دهد.
- همیشه از سیب زمینی سرخ شده برای تکمیل غذا استفاده کنید.
منبع: مهارت آشپزی
- ۰۰/۰۹/۰۶