غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

۳۸ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Image result for مربای به خوشمزه

مواد لازم برای مربای به خوشمزه

  • به: 1 کیلو
  • شکر: 750 گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آب: 6 لیوان


دستور پخت مربای به خوشمزه 

 

1. طرز تهیه مربای به نگینی

پوست و دانه به ها را با چاقوی تیزی جدا می کنیم سپس روی تخته کار گذاشته و آنها را به صورت خلالی یا نگینی مطابق سلیقه خرد می کنیم.

 

2. راز خوش رنگ شدن مربای به خانگی

ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه (مسی) ریخته (قابلمه مسی باعث خوش رنگ شدن مربای به می شود) و به را به آن می افزاییم بعد از آنکه جوشید حرارت را کم کرده و روی ظرف را دم کنی می گذاریم و 1 ساعت اجازه می دهیم تا پخته و قوام بیاید. بعد از یک ساعت تست می کنیم که مربا به قوام مناسب رسیده (به روشی که در نکات گفته شد) اگر قوام آن زیاد بود و به پخته نشده بود کمی آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم 30 دقیقه دیگر پخته شود در 10 دقیقه انتهای پخت آبلیمو و در صورت تمایل وانیل را به مربا اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم که مربا کاملا خنک شود و سپس داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و داخل یخچال نگهداری می کنیم.

 منبع: آشپزی خانگی

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for پیتزا مخلوط

مواد لازم برای پیتزا مخلوط

  • خمیر پیتزا:    1 عدد
  • قارچ:    3 عدد
  • پیاز متوسط:    1 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک:    1 عدد
  • گوشت چرخ شده:    50 گرم
  • کالباس:    50 گرم
  • پنیر پیتزا:    به میزان لازم
  • نمک فلفل، آویشن،پودر سیر:    1/2 قاشق چایخوری
  • روغن:    به میزان لازم
  • سس کچاپ:    به میزان لازم
  • ذرت و زیتون:    به میزان لازم

 

دستور پخت پیتزا مخلوط

 

1. آماده سازی گوشت

داخل تابه ای پیاز نگینی شده را با روغن تفت می دهیم بعد از آنکه طلایی شد گوشت را افزوده به همراه ادویه ها کاملا تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و بوی مطبوعی به مشام برسد.

 

2. آماده سازی مواد

قارچ ها را بعد شستن و خشک کردن به صورت ورقه ای برش می دهیم. و همچنین فلفل رو به صورت نگینی خرد می کنیم. کالباس را هم به شکل نگینی خرد می کنیم و همه مواد را آماده می گذاریم.

 

3. طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی

ابتدا مقداری از سس کچاپ روی خمیر ریخته و کاملا پخش می کنیم حالا یک لایه از پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم، سپس کالباس خرد شده، فلفل دلمه ای، قارچ و گوشت را روی پنیر به شکل منظم گذاشته و حالا لایه پنیر ضخیمی روی مواد ریخته کمی با دست فشار می آوریم تا منسجم شود حالا با ذرت و زیتون تزیین کرده و داخل فر می گذاریم و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از گذشت این زمان از فر خارج کرده برش داده داخل ظرف سرو قرار می دهیم.

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for لوبیا پلو با گوشت

 

مواد لازم برای لوبیا پلو

  • برنج:    4 پیمانه
  • لوبیا سبز:    3 پیمانه
  • گوشت چرخ شده:    400 گرم
  • رب گوجه فرنگی:    100 گرم
  • پیاز :   1 عدد
  • چوب دارچین:    1 عدد
  • پودرهل، پودر گل محمدی و زرد چوبه:    1/2 قاشق چایخوری
  • نمک، روغن:    به میزان لازم

دستور پخت لوبیا پلو

 

1.آماده سازی برنج
برنج را پیمانه کرده به مدت 1 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم. حالا درون ظرف مناسبی آب جوشانده و برنج خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. زمانی که برنج به همراه آب در حال جوش به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم و روی آن را آب ولرم می ریزیم.

 

2.آماده سازی سس لوبیا پلو
ابتدا داخل ظرف مناسبی روغن ریخته روی حرارت گذاشته و پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود حالا گوشت و ادویه ها را افزوده و تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند با هم تفت می دهیم. عطر ادویه ها و گوشت که به مشام رسید رب را در روغن تفت داده و به سس اضافه کنید در این مرحله لوبیای پخته و آبکش شده را اضافه کرده حالا سس غلیظ و خوش رنگ و بویی داریم نصف استکان آب و چوب دارچین را به آن افزوده درب ظرف را می گذاریم تا گوشت پخته و سس غلیظ شود.

 

3. دم گذاشتن لوبیا پلو
داخل قابلمه مناسبی را از ته دیگ دلخواه خود بپوشانید سپس از برنج و سس آماده شده به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم و در نهایت زعفران می دهیم و دم می گذاریم. بعد از آماده شدن داخل ظرف مناسبی کشیده و با سبزی خوردن، سالاد شیرازی و ماست سرو کنید.

منبع: بهترین غذاهای خانگی

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for خوراک جگر سیاه گوسفندی با سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه خوراک جگر

  • یک عدد سیب زمینی بزرگ
  • 300 گرم جگر
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت خوراک جگر گوسفند

مرحله 1
ابتدا سیب زمینی را به خوبی شسته و پوست آن را جدا می کنیم. سیب زمینی را به شکل نگینی خرد کرده و آن را در یک ماهیتابه سرخ می کنیم.

 
مرحله 2
جگر را به خوبی شسته و در یک آبکش قرار می دهیم. کمی صبر کرده تا آب آن کاملا خارج شود. سپس جگر را به اندازه دو بند انگشت یا کمی درشت تر خرد می کنیم.

 
مرحله 3
اکنون یک پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم. در داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود. سپس پیاز را در داغ روغن ریخته و تفت می دهیم.

 
مرحله 4
اکنون جگرهای خرد شده را در داخل ماهیتابه پیاز ریخته و سرخ می کنیم. پس از اینکه رنگ آنها تغییر کرد، فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

 
مرحله 5
در نهایت کمی آب در داخل ماهیتابه ریخته و درب ماهیتابه را می گذاریم تا به خوبی پخته شود. وقتی جگر به خوبی طبخ شد، آن را از ماهیتابه بیرون آورده و با سیب زمینی ها به شکل دلخواه خود تزئین می کنیم.

 

نکات مهم پخت خوراک جگر

  1. در تهیه خوراک جگر می توانید از جگر مرغ، گوساله، گوسفند یا گاو استفاده کنید
  2. اگر به این خوراک دل و قلوه نیز اضافه کنید، طعم فوق العاده ای پیدا می کند
  3. برای بهتر شدن طعم خوراک جگر، می توانید کمی ریحان را خرد کرده و به جگر اضافه کنید
  4. در بسیاری از دستورهای تهیه خوراک جگر به این خوراک گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی اضافه می کنند که طعم فوق العاده ای به این خوراک می دهد.

نکته: به خاطر داشته باشید که نباید بیش از حد خوراک جگر مصرف کنید. اگرچه جگر دارای فواید بسیاری است، اما مصرف زیاد جگر می تواند خطر مشکلات مربوط به کبد (به علت افزایش مس در بدن) و یا بیماری های قلبی و عروقی مانند سکته را به همراه داشته باشد. همچنین اگر کلسترول بالا دارید و یا به چربی خون بالا دچار هستید، توصیه می کنیم که از این غذا کمتر مصرف کنید و یا ترجیحا جگر کبابی مصرف کنید.

 

منبع: غذاهای خوشمزه

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for پیراشکی کرم دار بدون فر

 

مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار

  • کره    ۷۰ گرم
  • تخم مرغ    ۲ عدد
  • شکر    ۴ ق غذا خوری
  • وانیل    ۱/۴ ق چای خوری
  • نمک    ۱/۴ ق چای خوری
  • خمیر مایه    ۱ ق غذا خوری
  • آرد    ۴ تا ۴٫۵ پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه کرم پیراشکی

  • شیر یا آب    ۱٫۵ پیمانه
  • شکر    ۱/۲ پیمانه
  • وانیل    ۱/۴ ق چای خوری
  • نشاسته ذرت    ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه پیراشکی کرم دار ساده 

مرحله اول ( تهیه کرم پیراشکی )

نشاسته ذرت را در چند قاشق از شیر حل کرده و بعد به مابقی شیر اضافه کرده. شکر را هم اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رد قاشق روی کرم باقی بماند. در پایان وانیل را افزوده و حرارت را خاموش کنید. روی کرم را کیسه فریزر کشیده تا خنک شود و بین پیراشکی خنک شده قرار بدید.

 

مرحله دوم ( آماده سازی خمیر پیراشکی )
ابتدا خمیر مایه را با ۱ ق غذا خوری شکر و آب ولرم مخلوط کرده و رویش را می پوشانیم و برای ۱۰ دقیقه می گذاریم کنار تا عمل بیاد.

در ظرفی دیگر کره هم دمای محیط شده را با ۳ ق غذا خوری شکر و تخم مرغ و وانیل و نمک مخلوط می کنیم. خمیر مایه عمل اومده در مرحله قبل را به مخلوط مون اضافه می کنیم و شروع می کنیم به اضافه کردن آردی که از قبل سه بار الک کردیم. آرد را با قاشق چوبی به مخلوطمون اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود و شروع به ورز دادن روی سطح کار می کنیم. ۱۰ دقیقه خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد سپس آن را در داخل کاسه ای که از قبل چرب کردیم می گذاریم و رویش را سلفون کشیده و در جای گرم بمدت ۱٫۵ ساعت می گذاریم تا حجمش دو برابر شود.

 

مرحله سوم ( کاتر زدن )
پس از گذشت ۱٫۵ ساعت پف خمیر را گرفته و چند دقیقه ورز می دهیم و خمیر را به ضخامت ۱ سانت باز کرده و کاتر بزنید و روی سینی آرد پاشی شده قرار بدید و رویش را پارچه ای بکشید و برای ۲۰ دقیقه دوباره زمان بدهید تا پف کند.

 

مرحله چهارم ( سرخ کردن پیراشکی کرم دار )
داخل تابه روغن ریخته تا داغ داغ شود سپس از پیراشکی کاتر زده داخل روغن داغ می گذاریم و مدام با قاشق روغن را روی پیراشکی ریخته تا خوب پف کند. بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی خارج شود و در آخر لای پیراشکی را با چاقو برش زده و مواد کرمی را داخل قیف ریخته و لای پیراشکی ها می ریزیم و برای ۲۰ دقیقه می گذاریم داخل یخچال تا خوب خنک شود و کرم پیراشکی خودش را بگیرد و در آخر با سس شکلاتی تزئین کنید.

نوش جان

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

مواد لازم برای تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

  • یک استکان ذرت
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • نمک به مقدار لازم
  • دو قاشق غذاخوری روغن

 

طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

مرحله ۱

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های بلال را نیز از آن جدا می کنیم. دانه های ذرت را در داخل یک ظرف ریخته و صبر می کنیم تا کمی خشک شده و رطوبت آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های ذرت را به شکل منجمد از فروشگاه های مواد غذایی نیز تهیه کنید.

 

مرحله ۲

اکنون در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شده و دانه های ذرت را به آن اضافه می کنیم. کمی نمک بر روی دانه های ذرت می ریزیم. تعداد دانه ها باید در حدودی باشد که کف قابلمه را بپوشاند و دانه ها نباید بر روی یکدیگر قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

 

مرحله ۳

قابلمه را چپ و راست کرده و تکان می دهیم تا دانه های ذرت تفت داده شوند. بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت را خواهید شنید. پس از اینکه صدای ترکیدن دانه های ذرت کم شد، قابلمه را از روی حرارت خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم.

 

مرحله ۴

اکنون برای طعم دار کردن پفیلا می توانید کره را در دمای اتاق قرار داده تا آب شود. سپس نمک و سرکه و کره را در داخل ظرف پفیلا ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. اکنون پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده است.

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for پودینگ شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک چهارم پیمانه خمیر کاکائویی
  • دو پیمانه شیر
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل

 

در تهیه این دسر از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می شود که هر دو این مواد را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. پس از اینکه پودینگ برای مدتی ماند و سفت شد، بافت زیبایی پیدا می کند که می توانید آن را در انواع مهمانی ها سرو کنید.

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی مجلسی و خوشمزه

مرحله ۱

دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و سه قاشق نشاسته ذرت را در داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. برای اینکه پودینگ طعم کاکائو بیشتری داشته باشد، می توانید از ۲.۵ تا ۳ قاشق پودینگ استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که اگر پودر کاکائو را بیشتر می کنید، باید شکر بیشتری را نیز به آن اضافه کنید تا تلخ نشود.

 

مرحله ۲

اکنون یک چهارم پیمانه شیر را به این مواد اضافه کنید. شیر باید سرد یا در دمای اتاق باشد. این مخلوط را هم بزنید تا زمانی که هیچ گلوله ای در داخل آن باقی نماند.

 

مرحله ۳

در این مرحله دو پیمانه از شیر را در داخل شیرجوش ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. هنگامی که شیر گرم یا کمی داغ شد، شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا در شیر حل شود.

 

مرحله ۴

حرارت شعله گاز را کم کرده و سپس خمیر کاکائو و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. بلافاصله شروع به هم زدن با همزن دستی کنید.

 

مرحله ۵

اجازه دهید تا این مواد بر روی شعله با حرارت ملایم باقی بماند و به طور مرتب پودینگ را هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. علاوه بر غلیظ شدن پودینگ، رنگ آن نیز باید تغییر کرده و کمی تیره تر شود. اکنون با یک قاشق غلیظ پودینگ را تست کنید. اگر آماده شده باشد، باید یک لایه قاشق را پوشانده و به آرامی از قاشق چکه کند.

 

مرحله ۶

پودینگ را از روی شعله گاز برداشته و در صورت تمایل کمی وانیل به آن اضافه کنید.

 

مرحله۷

اکنون باز هم پودینگ را هم زده و به میزان مساوی در داخل کاسه ها تقسیم کنید. کف ظرف پودینگ که احتمالا غلیظ تر است را با کفگیر یا قاشق پاک کنید.

 

مرحله ۸

صبر کنید تا پودینگ شکلاتی کمی خنک تر شود و روی کاسه ها را با ورق آلومینیومی بپوشانید. در صورتیکه پودینگ داغ باشد و روی آن را بپوشانید، بر روی آن قطرات آب ایجاد می شود.

 

مرحله ۹

اکنون به مدت ۲ تا ۴ ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود. پس از این مدت آن را از یخچال بیرون آورده و با کاکائو تخته رنده شده و انواع میوه ها مثل توت فرنگی و موز تزئین کنید. اکنون دسرتان آماده شده است.

منبع: غذای خانگی

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for بازلاما ترکی

مواد لازم برای تهیه نان بازلاما ترکیه

  • دو لیوان شیر ولرم
  • سه لیوان آرد
  • یک استکان آب ولرم
  • یک پاکت خمیر مایه خشک فوری
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • یک استکان روغن مایع (حدود ۸۰ گرم)

 

طرز تهیه نان بازلاما ترکیه

مرحله ۱

کمی از آرد را داخل ظرفی ریخته و حدود ۲.۵ لیوان خمیر مایه و نمک را بر روی آرد بریزید.

 

مرحله ۲

اکنون وسط آرد را مثل حوض باز کرده و مواد باقی مانده را در وسط آرد بریزید. آرد را از کناره ها گرفته و با مواد مخلوط کرده و ورز دهید.

در صورتیکه خمیر نرم بود، بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیر نرمی به دست آمده که به دست نمی چسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرمی به مدت یک ساعت استراحت بدهید.

 

مرحله ۳

پس از این مدت خمیر را برداشته و تکه های بزرگی از آن جدا کنید و روی میز آرد پاشیده شده به ضخامت یک سانتی متر باز کنید.

اکنون با لیوان یا قالب های دیگر آن را برش بزنید. پس از برش زدن در داخل یک ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن به شکل پشت و رو بپزید. پس از پخت می توانید بر روی آن کره بمالید.

 

نان بازلاما یک نان خوشمزه صبحانه مخصوص کشور ترکیه است. می توانید این نان را در خانه خود بون هیچ دردسری درست کرده و همراه با خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for سوپ مرغ و سبزیجات با رب

 

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

  • سینه مرغ    ۴۰۰ گرم (نصف سینه)
  • پیاز    ۱ عدد
  • سیب زمینی    ۲ عدد
  • هویج    ۲ عدد
  • سیر    ۲ حبه
  • رب    ۲ ق غذا خوری
  • جعفری    ۱ لیوان
  • آبلمیو    به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز    به مقدار لازم


طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات
 

مرحله اول (پخت مرغ)
ابتدا سینه مرغ را با پیاز یا برگ بو و نمک بگذارید تا نیم پز شود. سپس مرغ را ریش ریش کنید، آب مرغ را صاف کرده و برای سوپ نگه می داریم.

سیب زمینی و هویچ را مکعبی یا رنده کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم (تفت دادن پیاز)
پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و بعد رب را اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم و در آخر آب مرغی که در مرحله اول صاف کردیم را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا هویج و سیب زمینی نیم پز شوند. سپس بعد از گذشت نیم ساعت مرغ های ریش ریش شده را اضافه می کنیم و دوباره زمان می دهیم تا سوپ خوب جا بیفتد و لعاب بی اندازد.

 

مرحله سوم (اضافه کردن جعفری)
بعد از اتمام زمان پخت، آبلیمو و نمک و فلفل قرمز سوپ را اندازه می کنیم و در آخر جعفری را به سوپ اضافه کرده و در ظرف سرو میریزید.

 

نکات و فوت و فن های سوپ مرغ و سبزیجات

  • اگر می خواهید سوپ مرغ خوشمزه ای داشته باشید آب مرغ را حذف نکنید.
  • می توان از عصاره مرغ بجای آب مرغ نیز استفاده کرد بدین صورت که عصاره مرغ را در آب جوش حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • میزان استفاده از مرغ سلیقه ای می باشد و می توان کمتر یا بیشتر شود.
  • دقت کنید سوپ را به موقع از روی حرارت بردارید زیرا زمانی که سوپ سرد می شود دوباره غلیظ و سفت می شود.
  • می توان از رب بیشتری استفاده کرد و یا کاملا حذف کرد.
  • می توان از پوره گوجه به جای رب استفاده کرد.
  • می توان قارچ یا ورمیشل را به دستور اضافه کرد.
  • اگر سوپ را برای سرماخوردگی درست می کنید فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید زیرا برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.
  • می توان از جو یا ماکارونی آلفابت نیز استفاده کرد.
  • همیشه آبلیمو را زمانی اضافه کنید که پخت سوپ تمام شده است.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

Image result for حلوا مجلسی شیک

 

مواد لازم برای حلوا مجلسی

  • شکر ۱ لیوان
  • آرد سفید ۲ لیوان
  • پودر هل مقدار کمی
  • روغن مایع دو سوم لیوان
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه حلوا با آرد گندم

برای تهیه شربت حلوا ابتدا یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید سپس ۲ لیوان آب داخل آن بریزید. در ادامه گلاب را به همراه شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

 

پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید. پس از اینکه شربت آماده شد آنرا روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید چون زمانی که می خواهید آنرا به آرد اضافه کنید باید داغ باشد.

 

در مرحله بعدی آرد را دو مرتبه الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن مایع داغ شد حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا روغن داغ بماند.

 

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و رنگش کمی مایل به کرمی شود. توجه داشته باشید که این مرحله خیلی مهم است چون اگر از آرد غافل شوید سریع ته می گیرد.

 

اگر آرد بسوزد طعم حلوای شما خراب می شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد روغن را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا روغن و آرد کاملا یکدست شوند. حرارت زیر تابه را کم کنید و شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید.

 

مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. پس از اینکه حلوا روغن انداخت و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید. برای تزیین حلوا می توانید از خلال پسته ، خلال بادام و پودر نارگیل استفاده کنید.

 

منبع: آشپزی خانگی

  • فتانه خانم