غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

۷۷ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان - ایرنا زندگی

 

مواد لازم برای تهیه قنبر پلو شیرازی

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی ۱ ق غذا خوری
  • پیاز بزرگ ۳ عدد
  • کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
  • شیره انگور ۳ ق غذا خوری
  • گردو خرد شده ۱ لیوان سر خالی
  • رب انار ملس ۴ ق غذا خوری
  • برنج ۳ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه قنبر پلو مجلسی اصل با گوشت قلقلی


مرحله اول : تهیه گوشت قلقلی
۱ عدد پیاز گفته شده در دستور را رنده ریز بزنید و آب اضافی آن را بگیرید سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و آرد و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک را اضافه کرده و خوب ورز بدهید سپس مخلوط را ۲۰ بار به سطح کوبیده تا در هنگام سرخ شدن ترک نخورد حالا از مواد به اندازه خیلی کوچک بردارید و گرد کنید گوشت قلقلی ها را داخل یخچال بمدت نیم ساعت قرار دهید تا منسجم شود و در هنگام سرخ شدن وا نرود.

 
مرحله دوم : سرخ کردن گوشت قلقلی
داخل تابه کوچک مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس گوشت قلقلی ها را خوب سرخ کنید و از تابه خارج کنید سپس داخل همان تابه ۲ پیاز دیگر گفته شده در دستور را نگینی بسیار ریز خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

 
مرحله سوم : تهیه مواد قنبر پلو
وقتی پیاز تفت خورد کشمش پلویی و گردو خرد شده را اضافه کنید و با پیاز تفت بدهید سپس رب انار ملس را به همراه گوشت قلقلی  اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

 
مرحله چهارم : پخت قنبر پلو
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید سپس روی حرارت گذاشته و بگذارید تا بجوشد سپس در حین جوشیدن کف روی برنج را بگیرید و آبکش کنید، کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را بگذارید سپس یک لایه برنج ریخته و مقداری از مواد قنبر پلو را ریخته و این کار را تا جایی ادامه دهید تا مواد قنبر پلو و برنج تمام شود سپس برنج را دم بگذارید و در انتهای پخت کره یا روغن کرمانشاهی روی برنج ریخته و در ظرف سرو بکشید و همراه با سالاد میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه قنبر پلو با گوشت

  1. میزان اضافه کردن گردو دلخواه است می توانید کم یا زیاد کنید.
  2. اگر رب انار ترش داشتید کمی شکر اضافه کنید.
  3. بجای شیره انگور شیره خرما هم می توانید اضافه کنید.
  4. گردو ها بهتر است چهار تکه شوند ولی اگر دوست داشتید ریزتر کنید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

شیرازفود Twitterren: "سرنگ‌ها همگان قرمز و رنگ‌ها همگان قرمز سماع مولویان  قرمز جهان کران به کران قرمز که نقشی از رُژ گلگونت هنوز بر لب این‌جام است  #فالوده_شیرازی #فالوده #شیراز… https://t.co/Zsk9EvJo6a"

 

مواد لازم برای فالوده

  • نشاسته گندم    100 گرم
  • شکر    140 گرم
  • آب    150 میلی لیتر
  • آب ولرم    800 میلی لیتر
  • گلاب    2 قاشق غذا خوری


دستور پخت فالوده شیرازی اصل و خوشمزه خانگی با نشاسته گندم و گلاب
 

1. طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته
مرحله اول آماده سازی شربت فالوده: ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید به مدت 5 دقیقه زمان می دهیم تا کمی غلیظ شود.

 

2. مرحله دوم: خنک کردن شربت
حالا شربت را داخل ظرف فلزی ریخته گلاب را به آن می افزاییم و شربت را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی رشته های فالوده
نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

 

4. مرحله چهارم: پخت نشاسته
حالا باقی مانده آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید، بعد مخلوط نشاسته و آب را به آن می افزاییم و تا جایی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا سفت شده و در گوشه ای از قابلمه بتوان آن را جمع کرد.

 

5. مرحله پنجم: تهیه فالوده
مواد که کمی از حرارت افتاد آن را داخل قیف با ماسوره خیلی ریز می ریزیم.

 

6. مرحله ششم: شکل دادن به فالوده
در این مرحله کاسه ای را از آب و یخ پر می کنیم و مواد را از قیف و ماسوره آماده شده عبور می دهیم تا داخل آب یخ بریزد. حالا فالوده را به شربت داخل فریزر انتقال دهید و دوباره داخل فریزر بگذارید تا رشته ها کاملا یخ بزنند.

 

7. مرحله آخر: سرو فالوده
حالا فالوده را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با شربت آلبالو و برشی از لیمو ترش تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه فالوده شیرازی در خانه

  1. فالوده را با اسانس زعفران، گل نسترن و یا گلاب سرو کنید.
  2. از ریز ترین ماسوره ممکن برای تهیه رشته های فالوده استفاده کنید.
  3. برای تهیه فالوده از نشاسته گل استفاده کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سالاد مرغ | دنیای اطلاعات

 

مواد لازم برای سالاد کاهو و مرغ

  • سینه مرغ    1 عدد
  • گوجه فرنگی    2 عدد
  • خیار    2 عدد
  • کاهو کوچک    1 عدد
  • کنسرو ذرت    1 قوطی
  • سس مایونز    4 قاشق غذا خور
  • جعفری و پیاز چه خرد شده    3 قاشق غذا خوری
  • سس خردل    1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • آب لیمو ترش    به میزان لازم
  • روغن زیتون    به میزان لازم


دستور پخت سالاد کاهو و مرغ

 

1. طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی
مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را خوب شسته و برای 1 دقیقه داخل آب جوش می اندازیم، بعد آبکش کرده و با آب، نمک و فلفل اجازه می دهیم که کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی کاهو
ابتدا کاهو ها را خوب می شوییم و بعد اجازه می دهیم تا کاملا خشک شود بعد خیلی ریز خرد می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی خیار و گوجه
خیار و گوجه را برش های ریز می دهیم و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم: ریش ریش کردن مرغ پخته
مرغ که کاملا پخته شده اجازه می دهیم تا خنک شود سپس آن را ریش ریش می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: مخلوط کردن مواد آماده شده
کاهو ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن مرغ ریش ریش شده، خیار، گوجه، جعفری، پیازچه، ذرت، را می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم .

 

6. آخر: آماده سازی سس سالاد
سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا سالاد مرغ و قارچ را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو و نوش جان کنید.

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه و دستور پخت کوکو سیب زمینی پنیری | مامی فود

 

مواد لازم برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری

  • سیب زمینی    3 عدد
  • تخم مرغ    1 عدد
  • نمک فلفل زردچوبه    به میزان لازم
  • پنیر پیتزا یا ورقه ای    1 بسته یا 200 گرم
  • روغن مایع    به میزان لازم
  • آب    به میزان لازم


طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری بدون فر


مرحله اول: سیب زمینی
سیب زمینی ها را بشوئید و در یک قابلمه به همراه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا 30 دقیقه زمان دهید برای پخت سیب زمینی ها. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و پوره کنید.

 

مرحله دوم: تخم مرغ
تخم مرغ را در سیب زمینی ها بشکنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا سیب زمینی یکدست شود.

 

مرحله سوم: پنیر
به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی برداشته و از پنیر بر روی سیب زمینی بگذارید و سیب زمینی را جمع کنید و در دست دوباره پهن کنید. به همین ترتیب سیب زمینی ها را آماده کنید.

 

مرحله چهارم: کوکو سیب زمینی پنیری
کوکو سیب زمینی پنیری
 را در تابه با روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه نان ساندویچی و یا پلو نوش جان فرمائید.

 

نکات تکمیل کننده در تهیه کوکو سیب زمینی پنیری

  1. می توانید سیب زمینی خام را با پیاز خام رنده کنید و در آخر به همراه پنیر ورقه ای سرو کنید.
  2. می توانید سیب زمینی آبپز شده و پنیری را بعد از گلوله کردن در پودر سوخاری بغلطانید.
  3. می توانید برای اینکه خیلی روغن مصرف نشود از یک ظرف کوچک نیز استفاده کنید.
  4. در تهیه کوکو سیب زمینی می توانید به صورت دلخواه از جعفری نیز استفاده کنید.
  5. می توانید از زرشک در لای کوکو سیب زمینی استفاده کنید.
  6. می توانید از هر نوع پنیری در تهیه کوکو سیب زمینی نیز استفاده کنید.
  7. می توانید بعد از آماده سازی کوکو سیب زمینی را در یخچال استراحت دهید و سپس سرخ کنید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه نان کته خوشمزه نان روغنی مغزدار به روش ترکیه ای

 

مواد لازم برای تهیه نان روغنی

  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن مایع ۱/۲ لیوان
  • شیر یا آب ولرم ۳/۴ لیوان
  • شکر ۱.۵ لیوان
  • ماست ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
  • گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر هل یا رازیانه ۱ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری سرخالی
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • آرد تقربیا ۵ تا ۶ لیوان


طرز تهیه نان روغنی ساده خانگی بدون فر


مرحله اول : عمل آوری خمیر مایه
ابتدا شیر یا آب ولرم را داخل لیوان یا کاسه ای ریخته (حرارت شیر یا آب باید در حدی باشد که انگشت را نسوزاند حدودا باید دما ۵۰ تا ۵۵ درجه باشد) سپس شکر را به آن اضافه کنید و در انتها خمیر مایه را افزوده و هم بزنید سپس روی لیوان یا کاسه را درپوش بزارید و بمدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند.

 

مرحله دوم : هم زدن تخم مزغ با مواد
تخم مرغ و ماست و شکر و گلاب و زردچوبه و نمک پودر هل و روغن مایع را با هم مخلوط می کنید و خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست و صاف شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن آرد
آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و طی چند مرحله با کمک قاشق چوبی به مخلوط مون اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود (نباید زیاد آرد به خورد خمیر داد در حدی که چسبندگی آن از بین برود کافی می باشد) وقتی خمیر جمع شد آن را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید سپس داخل کاسه قرار دهید و روش را سلفون بکشید و برای ۲ ساعت در جای گرم اجازه دهید تا خمیر حجم بگیرد و پف کند.

 

مرحله چهارم : قالب زدن خمیر
بعد از حجم گرفتن خمیر پف آن را با مشت بگیرید و به چونه ها کوچک تقسیم کنید. سطح کار را آرد پاشی کرده و با وردنه چونه ها را باز کنید سپس با کمک چنگال یا هرچی که دوست داشتید روش طرح بزنید (ضخامت نان روغنی نباید زیاد باشد)

 

مرحله پنجم : سرخ کردن نان روغنی
داخل شیر جوش روغن به اندازه کافی بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس دانه به دانه نان های روغنی را با حرارت ملایم سرخ کنید و بعد از سرخ کردن روی دستمال روغن گیر قرار دهید و روش را به دلخواه شکر بپاشید همراه با چای میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه نان روغنی کرمانشاهی

  1. حرارت حتما باید کم باشد تا نان ها مغز پخت شود اگر حرارت زیاد باشد ممکن است روی نان سرخ شود ولی مغز آن خمیر بماند.
  2. گلاب قابل حذف است.
  3. اگر روغن کرمانشاهی در اختیار داشتید آن را جایگزین روغن مایع کنید زیرا عطر و بوی بسیار خوبی به نان روغنی می دهد.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

آخرین خبر | شیرینی ها/ «کلوچه کنجدی» به همراه چای خوردن داره!

 

مواد لازم برای کلوچه خانگی

  • آرد سفید    3 لیوان
  • پودر شکر    1 لیوان
  • روغن مایع    3/4 لیوان
  • بکینگ پودر    1 قاشق غذا خوری
  • وانیل    1/2 قاشق چای خوری
  • پودر هل    1/2 قاشق چای خوری
  • ماست    3 قاشق غذا خوری
  • کنجد    به میزان لازم

 

طرز تهیه کلوچه کنجدی خانگی نرم و خوشمزه ساده به سبک سنتی

 

1. طرز تهیه کلوچه سنتی خانگی ساده با کنجد

مرحله اول آماده سازی خمیر کلوچه: تخم مرغ و شکر را داخل ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید تا کرمی شود و حجم آن دو برابر شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن روغن

در این مرحله روغن را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن ماست

بیکینگ پودر و ماست را با هم مخلوط می کنیم کمی که پف کرد به باقی مواد می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن مواد خشک

آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد الک می کنیم و خوب ورز می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: استراحت دادن به خمیر

خمیر آماده شده که به غلظت حلوا رسیده را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم. بعد از این مدت از فریزر خارج کرده و با دست چرب گلوله هایی یک اندازه از خمیر بر می داریم و بین دو دست کمی فشار می دهیم و داخل سینی پخت که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و روی آنها را با کنجد تزئین می کنیم.

 

6. مرحله آخر: پخت کلوچه خانگی

کلوچه کنجدی را به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم و بعد از پخت کامل از داخل فر خارج کرده، اجازه می دهیم تا خنک شود و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کلوچه کنجدی خانگی ساده و خوشمزه

  1. فاصله بین کلوچه ها را رعایت کنید تا در هنگام پخت به هم نچسبند.
  2. در صورت امکان تمامی کلوچه ها را با سایز مساوی تهیه کنید.
  3. اجازه دهید کلوچه ها کاملا خنک شوند و بعد داخل ظرف سرو بگذارید تا خمیر نشوند.
  4. این مقدار خمیر حدودا 15 عدد کلوچه می دهد.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه وافل خانگی ترد و خوشمزه ساده و فوری برای صبحانه

 

مواد لازم برای وافل

  • آرد سفید 2 لیوان (فرانسوی)
  • شیر 1/5 لیوان
  • کره 1/3 لیوان
  • بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
  • شکر 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
     

 دستور پخت وافل خانگی ساده و شکلاتی خوشمزه و فوری

 

1. طرز تهیه وافل خانگی ترد و خوشمزه

مرحله اول آماده سازی خمیر وافل: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و در دو کاسه جداگانه می ریزیم و اول سفیده تخم مرغ را تا جایی با همزن بزنید تا اگر کاسه را برگرداندیم سفیده تخم مرغ از داخل کاسه بیرون نریزد، حالا سفیده زده شده را در یخچال بگذارید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی زرده تخم مرغ

حالا شیر، شکر، کره و وانیل را به زرده تخم مرغ بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مایعی یکدست فراهم شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن آرد

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مواد افزوده و با یک لیسک مواد را به خورد هم می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سفیده تخم مرغ

در نهایت سفیده تخم مرغ آماده شده، را هم به تدریج به باقی مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر وافل ما آماده است.

 

5. مرحله پنجم: پخت وافل

دستگاه وافل ساز را که گرم کرده ایم کمی چرب می کنیم و یک ملاقه از خمیر آماده شده داخل دستگاه می ریزیم و درب آن را می بندیم. وافل ها بعد نهایتا 2 دقیقه آماده هستند، از داخل دستگاه بیرون آورید و تا انتهای مواد این کار را ادامه دهید.

 

6. مرحله آخر: سرو وافل

وافل های ترد و خوشمزه را داخل ظرف زیبایی بگذارید و با بستنی، خامه و انواع میوه های برش خورده تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه وافل ساده و فوری خوشمزه

  1. طرز تهیه وافل بدون دستگاه و داخل تابه روی گاز
  2. اگر دستگاه وافل ساز ندارید این کار را در تابه وافل و یا تابه ساده هم می توانید تهیه کنید. خمیر را بریزید و زمانی که خوب طلایی شد از داخل تابه خارج کنید.

 

طرز تهیه وافل شکلاتی

می توانید 1 قاشق غذا خوری آرد را کم کرده و پودر کاکائو را جایگزین کنید تا وافل شکلاتی داشته باشید.
آرد سفید با کیفیت استفاده کنید و حتما 3 مرتبه آرد را الک کنید.

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

چگونه روی قهوه قلب درست کنیم - مشاور شما

 

مواد لازم برای تهیه نسکافه با خامه و شیر

  • شیر ۲ لیوان
  • نسکافه فوری ۲ ق غذا خوری
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته به مفدار لازم برای تزئین


طرز تهیه نسکافه با خامه و شیر بدون دستگاه


مرحله اول: جوشاندن شیر
ابتدا شیر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود اگر شیر را از یخچال خارج می کنید نیاز به این کار نیست. سپس شیر را داخل شیر جوش ریخته و و روی حرارت بگذارید تا شیر گرم شود و دمای آن به ۷۰ درجه برسد ( حتما سعی کنید در نوشیدنی گرم از دماسنج استفاده کنید اگر در دسترس نداشتید انگشت خود داخل شیر فرو کنید باید کاملا گرما را احساس کنید ولی نباید شیر به جوش خوردن و قل زدن بیفتد)

 

مرحله دوم : هم زدن خامه و نسکافه
نسکافه و خامه را داخل کاسه ریخته و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود می توانید از مخلوط کن نیز برای ترکیب خامه و نسکافه استفاده کنید وقتی کمی کرم رنگ شد و حجم گرفت دست از هم زدن بکشید.

 

مرحله آخر
نسکافه و خامه ترکیب شده را داخل لیوان های مورد نظر ریخته و شیر داغ را داخل آن بریزید و با قاشق خوب هم بزنید سپس روی نسکافه با خامه را با خامه قنادی فرم گرفته طرح بزنید و روش پودرکاکائو الک کرده یا می توانید از مارشملو نیز برای تزئین استفاده کنید. نسکافه با خامه ما حاضر است آن را داغ داغ نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه نسکافه کف دار با خامه

  1. مهم ترین نکته نسکافه با خامه میزان داغی شیر است پس نباید بیشتر باشد.
  2. می توانید از انواع اسانس مانند هل یا دارچین برای تهیه نسکافه با خامه استفاده کنید.
  3. اگر شیر در اختیار نداشتید با کمک شیر خشک قنادی و آبجوش این نسکافه با خامه را تهیه کنید.
  4. اگر خامه را حذف کنید نسکافه ساده خواهید داشت.
  5. اگر همزن یا مخلوط کن در اختیار نداشتید می توانید با همزن دستی خیلی سریع مواد را هم بزنید.
  6. اگر نسکافه شیرین دوست دارید می توانید با خامه و نسکافه ۲ ق غذا خوری شکر نیز اضافه کنید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دسرهای شیک و مجلسی - کامل (هلپ کده)

 

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو لیوانی اصل

  • لیدی فینگر ۲۰ تا ۳۰ عدد
  • ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم فرم گرفته
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
  • قهوه فوری ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوش ۱ لیوان
  • کمی شکر برای ایجاد تعادل در طعم تلخ قهوه (به دلخواه)
  • پودر کاکائو به میزان لازم


طرز تهیه تیرامیسو لیوانی با لیدی فینگر و پنیر خامه ای


مرحله اول : دم کردن قهوه
ابتدا قهوه فوری را با آبجوش حل کرده و مقداری شکر برای ایجاد تعادل در مزه قهوه و گرفتن تلخی آن اضافه کنید و هم بزنید کنار بگذارید تا خنک شود اگر طعم قهوه را دوست دارید می توانید شکر اضافه نکنید.

 

مرحله دوم : همزدن زرده تخم مرغ
زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و به همراه پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و با همزن دور تند ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود حتما در حین کار دور گیری کنید تا تمام زرده هم بخورد وگرنه هم نخوردن تکه ای از زرده باعث ایجاد بوی نامطبوع در تیرامیسو لیوانی می شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن ماسکارپونه
زرده تخم مرغ که کرم رنگ شدند را از روی بخار آب بردارید و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید در حدی که مخلوط شود. خامه قنادی را نیز چند دقیقه قبل کار از یخچال خارج کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس با مخلوط فوق اضافه کنید و آن را به آرامی با کمک لیسک فولد کنید یعنی در یک جهت هم بزنید.

 

مرحله چهارم : تهیه تیرامیسو لیوانی
ظرف مورد نظر را حاضر کنید. بیسکویت های لیدی فینگر را سه تکه کنید سپس آنها را داخل قهوه خنک شده بزنید و سریع خارج کنید سپس لیدی فینگر ها را کف لیوان ها گذاشته و روی آن مقداری مایه تیرامیسو و کمی پودر کاکائو روش الک کنید سپس دوباره لیدی فینگر و ادامه کار تا جایی که لیوان پر شود سپس لیوان ها را بمدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند سپس خارج کنید و روی تیرامیسو لیوانی را با خامه قنادی شکل بزنید و روی خامه ها پودر کاکائو الک کنید سپس سرو کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه تیرامیسو لیوانی اصل ساده

  1. حتما از پودر قند یا شکر آسیاب شده استفاده کنید.
  2. در موقع هم زدن زرده ها باید حرارت بسیار کم باشد وگرنه زرده ها پخته می شوند.
  3. در صورت عدم دسترسی به پنیر ماسکارپونه از پنیر لبنی کم نمک استفاده کنید اگر شور بود چند دقیقه در آب سرد بگذارید.
  4. اگر قهوه گرم باشد و یا لیدی فینگر ها را زیاد داخل آن نگه داریم بیسکویت نرم می شوند.

 

منبع: ببین و بپز

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش شلغم برای سرما خوردگی | آرون فودز

 

مواد لازم برای آش شلغم

  • شلغم    500 گرم
  • برنج    100 گرم
  • گوشت چرخ کرده    200 گرم
  • لپه    50 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • نعناع داغ    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • پیاز داغ    به میزان لازم


دستور پخت آش شلغم مقوی و خوشمزه با کوفته قلقلی و لپه و برنج


1. طرز تهیه آش شلغم خوشمزه با کوفته قلقلی و لپه
مرحله اول آماده سازی شلغم: شلغم ها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل نگینی برش دهید.


2. مرحله دوم: آماده سازی کوفته ریزه
پیاز را داخل کاسه مناسبی رنده کنید و گوشت، نمک و فلفل را به آن بیفزایید خوب ورز دهید و از گوشت به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و بین دو دست به شکل کوفته ریزه در آورید.

 

3. مرحله سوم: پختن کوفته ریزه ها
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و کوفته ریزه ها را داخل آن تفت می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.

 

4. مرحله چهارم: تهیه آش شلغم
ابتدا لپه ها را بشویید و به همراه 5 لیوان آب اجازه دهید تا به مدت 15 دقیقه بجوشد.

 

5. مرحله پنجم: افزودن شلغم و برنج
در این مرحله شلغم و برنج را به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا مغز پخت شوند.

 

6. مرحله ششم: افزودن کوفته ریزه ها
حالا که مواد تقریبا پخته شده اند کوفته ریزه ها را به آش می افزاییم تا کاملا آش شلغم جا افتاده شود.

 

7. مرحله آخر: سرو آش شلغم
حالا نمک را اندازه کنید و آش را داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزئین و نوش جان کنید.

 
نکات مهم و فوت و فن تهیه آش شلغم

  1. می توانید از 100 گرم سبزی آش هم داخل آش شلغم استفاده کنید.
  2. این آش را بدون نعنا داغ در کنار آب لیمو هم می توانید سرو کنید.
  3. آش شلغم گزینه بسیار مناسبی برای افطار در ماه مبارک رمضان هم می باشد.
  4. می توانید بنا به ذایقه تان این آش را با کشک هم سرو کنید.
  • فتانه خانم