غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

۶۶ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه لواشک انار خانگی در فر - مجله ی اسنپ فود

 

مواد لازم برای تهیه لواشک انار خانگی

  • انار ۱ کیلو گرم

  • نمک ۱ ق غذا خوری
  • شکر ۱ ق غذا خوری

 

طرز تهیه لواشک خانگی ساده و ترش با انار

 

مرحله اول : دان کردن انار

ابتدا انار ها را شسته و به دو قسمت تقسیم کنید و انار را دون کنید و زمانی که کار تمام شد انار ها را با دقت نگاه کنید که پوست سفید یا دانه خراب داخلش نباشد (این مرحله را حذف نکنید زیرا در کیفیت لواشک انار تاثیر می گذارد).

 

مرحله دوم : اضافه کردن نمک

دانه های انار را داخل قابلمه ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و برای ۴ الی ۵ ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا انار ها آب بیاندازند.

 

مرحله سوم : پخت داته های انار

بعد از گذشت ۴ ساعت قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا جایی که دونه های انار کاملا نرم شوند و وقتی تست می کنیم هسته انار به راحتی از گوشتش جدا شود وقتی به این مرحله رسیدیم قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و برای ۱ الی ۲ ساعت می گذاریم کنار تا خنک شود.

 

مرحله چهارم : میکس کردن

بعد از خنک شدن دانه های انار را داخل صافی ریخته و با گوشکوب خوب له کنید اگر گوشکوب برقی داشتید می توانید استفاده کنید و از صافی رد کنید تو این مرحله باید مایه نسبتا قوام دار مانند سس گوجه فرنگی داشته باشید اگر قوام نداشت برای ۱ ساعت روی حرارت بگذارید و به آن شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود.

 

مرحله آخر

داخل سینی را با پلاستیک کاور کنید و مایه را داخل سینی ریخته و برای تزئین چند دانه انار روی آن ها بریزید. اگر هوا سرد و آفتاب داغی نداشتید سینی ها را روی شوفاژ یا روی بخاری و یا با پنکه بگذارید تا خشک شود ممکن است ۳ الی ۴ روز طول بکشد. وقتی لواشک ها خشک شدند روی آنها سلفون بکشید تا در موقع نگهداری به هم نچسبند. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه لواشک ترش انار

  1. اگر دوست دارید لواشک ترشی داشته باشید از انار های نوبر استفاده کنید.

  2. از انار های خراب یا له شده استفاده نکنید.
  3. اگر طعم ترشی دوست دارید شکر را حذف کنید.
  4. اگر دوست داشتید می توانید برای ملس کردن طعم لواشک از میوه های دیگر مانند سیب یا آلو استفاده کنید.
  5. کابینت سرد و خشک بهترین محل برای نگهداری لواشک می باشد.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی خوشمزه همراه با سس مخصوص شاورما

 

طرز تهیه شاورمای مرغ خانگی لبنانی

  • سینه مرغ    ۱ عدد
  • سیب زمینی    ۳ عدد
  • پیاز    ۱ عدد
  • نمک، فلفل قرمز، رزماری، زردچوبه و پودر کاری    به میزان لازم
  • آب    ۲ لیوان
  • روغن مایع    به میزان لازم
  • پنیر ورقه ای    ۱ بسته
  • قارچ    ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای    ۱ عدد
  • آبلیمو    ۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه شاورمای مرغ خانگی با قارچ و پنیر در فر


 

مرحله اول: مرغ
در یک قابلمه کمی روغن به همراه پیاز خرد شده بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و پیاز را تفت دهید تا سرخ شود. سپس مرغ را به همراه ادویه ها در قابلمه بریزید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. در آخر داخل قابلمه آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا مرغ پخته شود. در انتهای پخت مرغ آب لیمو را اضافه کنید. سپس مرغ پخته شده را خرد کنید و یا ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و سپس بشویید و در قابلمه تا نیمه آب بریزید و بر روی حرارت بگذارید. سیب زمینی ها را داخل آب بریزید و زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شود.

 

مرحله سوم: قارچ و فلفل دلمه ای
قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

 

مرحله چهارم: آماده سازی شاورمای مرغ
سیب زمینی را بعد از پخت رنده کرده و در کف ظرف مورد نظر، از نصف سیب زمینی بریزید و مرغ ریش ریش شده را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای و همینطور ورقه های پنیر نیز بگذارید و باقی سیب زمینی ها را بر روی مواد شاورما پخش کنید و دوباره پنیر ورقه ای بگذارید.

 

مرحله پنجم: پایان کار
در پایان کار هم ظرف شاورمای مرغ را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بگذارید تا روی پنیر طلایی شود و سپس نوش جان فرمایید. البته به نوعی دیگر هم می توانید شاورمای مرغ را آماده کنید؛ اینطور که مواد آماده شده را در لایه نان ترتیلا بگذارید و سپس در کنار هم در ظرف بگذارید و در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

 

نکاتی در مورد خوشمزه تر شدن شاورمای مرغ لبنانی

  1. می توانید در تهیه شاورمای مرغ از سس بشامل نیز استفاده کنید.
  2. می توانید از سس آلفردو نیز در شاورما استفاده کنید.
  3. می توانید در تهیه شاورما از بیف استراگانف و یا چیکن استراگانف نیز استفاده کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید از سالاد مرغ در تهیه شاورما استفاده کنید.
  5. همچنین می توانید از انواع سس در سرو شاورما نیز استفاد کنید.
  6. در تزئین شاورما می توانید از نان ترتیلا و یا نان تست نیز استفاده کنید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

 

مواد لازم برای ماهیچه پلو

  • ماهیچه گوسفندی500 گرم
  • برنج ایرانی4 پیمانه
  • پیاز2 عدد
  • زعفران دم شده3 قاشق غذا خوری
  • روغنبه میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبهبه میزان لازم

 

دستور پخت ماهیچه پلو زعفرانی خوشمزه

 

1. طرز تهیه ماهیچه پلو ساده زعفرانی

پیاز را خلال کرده و داخل قابلمه مناسبی بریزید و به همراه روغن کمی تفت دهید. پیاز که کمی عسلی شد؛ فلفل، زردچوبه و ماهیچه را داخل قابلمه بریزید.

 

2. مرحله دوم: افزودن آب

مواد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. حالا 2 لیوان آب به ماهیچه بیفزایید و اجازه دهید ماهیچه به آرامی پخته شود در حدی که گوشت از استخوان به راحتی جدا شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن نمک و زعفران

ماهیچه که کاملا پخته شد و مقدار کمی عصاره غلیظ در قابلمه باقی ماند، وقت اضافه کردن نمک و زعفران به ماهیچه است.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برنج

برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: آبکش کردن برنج

برنج را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و بعد از 8 دقیقه آن را آبکش می کنیم و روی آن آب ولرم می ریزیم.

 

6. مرحله ششم: دم گذاشتن برنج

داخل قابلمه کمی آب و روغن ریخته و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و روی برنج را دم کنی می گذاریم و به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.

 

7. مرحله آخر: سرو ماهیچه پلو

برنج دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و ماهیچه های پخته شده را در کنار دیس قرار داده و کمی کره ذوب شده روی آن بریزید و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ماهیچه پلو مجلسی

  • در این روش پخت ماهیچه را می توانید در کنار باقالی پلو و یا سبزی  پلو هم سرو کنید.
  • برای تزئین غذا از برنج زعفرانی هم استفاده کنید.
  • برای پخت گوشت در صورت تمایل از 2 تکه چوب دارچین هم می توانید استفاده کنید

 

منبع: آشپزخانه شماره یک

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی | تهیه دسر مجلسی شیک | دسر پودینگ • مجله تصویر  زندگی

 

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی

  • شیر    2/5 پیمانه
  • شکر    1/3 پیمانه
  • پودر کاکائو    2 قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت    2 قاشق غذا خوری
  • وانیل    به میزان لازم

 

دستور پخت پودینگ شکلاتی

 

1. طرز تهیه پودینگ شکلاتی

اول تهیه پودینگ شکلاتی: ابتدا نشاسته را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم تا یکدست شود.


2. مرحله دوم: افزودن شیر

حالا شکر، شیر و پودر کاکائو را به این مخلوط می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود و گلوله ای وجود نداشته باشد.

 

3. مرحله سوم: پخت پودینگ

مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم و این مواد آرام آرام به غلظت می رسد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن وانیل

وانیل را به پودینگ افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: سرو پودینگ

حالا مواد قوام آمده را داخل ظرف دسر بزرگ و یا در ظرف های تک نفره بریزید.

 

6. مرحله ششم: قرار دادن پودینگ در یخچال

پودینگ ها را داخل یخچال بگذارید و بعد از اینکه خنک شد و بافتی منسجم پیدا کرد آن را با خامه فرم گرفته و یاشکلات رنده شده سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پودینگ شکلاتی:

  • اگر دوست دارید پودینگ پر رنگ تری داشته باشید می توانید پودر کاکائو را بیشتر کنید.
  • اگر مایل باشید می توانید شکر را بنا به سلیقه غذاییتان تنظیم کنید.
  • می توانید زمانی که پودینگ را از روی حرارت برداشتید 2 قاشق غذا خوری خامه به آن بیفزایید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

24 غذای سنتی و محلی شهر شیراز که باید امتحان کنید | سایت گردشگری مقصدشو

 

مواد لازم برای قنبر پلو شیرازی

  • برنج 3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • مغز گردو 100 گرم
  • کشمش 50 گرم
  • رب انار 3 قاشق غذا خوری
  • شیره انگور 1/5 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت قنبر پلو شیرازی با گوشت قلقلی و کشمش و گردو

 

1. طرز تهیه قنبر پلو اصل شیراز با گوشت قلقلی

مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت دو مرتبه چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه خوب ورز می دهیم وقتی به انسجام لازم رسید آن را به صورت کوفته 

ریزه در می آوریم و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.

 

2. مرحله دوم: پخت کوفته ریزه

داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و گوشت قلقلی ها را داخل آن خوب سرخ کنید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سس میانی قنبر پلو

پیاز را خلالی خیلی باریک برش می دهیم و داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، حالا مغز گردو و رب انار را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن کشمش

حالا که مواد ما به غلظت رسیده شیره و کشمش را به مواد می افزاییم و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله پنجم: دم کردن برنج

برنج خیس کرده را آبکش می کنیم و داخل قابلمه مناسبی آب و روغن ریخته کف قابلمه را با ته دیگ دلخواه می پوشانیم.

 

6. مرحله ششم: چیدن مواد قنبر پلو

روی ته دیگ یک لایه برنج سفید ریخته و یک لایه از سس آماده شده و مقداری کوفته ریزه بریزید و این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.

 

7. مرحله آخر: پخت قنبر پلو

قنبر پلو را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید در نهایت کمی روغن داغ روی برنج بریزید. در ظرف زیبایی سرو و نوش جان کنید.

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

سوفله بادمجان | آموزش طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان و گوشت

  • بادمجان دلمه ای    ۴ عدد
  • فلفل دلمه ای    ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذا خوری
  • پیاز    ۱ عدد
  • سیر    ۱ حبه
  • جعفری    ۴ شاخه
  • نمک فلفل زردچوبه    به میزان لازم
  • پنیر پیتزا و یا پنیر ورقه ای    ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع    به میزان لازم
  • شیر    ۱ لیوان
  • کره    ۵۰ گرم
  • آرد    ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده ساده و خوشمزه

 

مرحله اول: بادمجان
بادمجانم ها را بشویید و با توجه به سلیقه خود پوست بگیرید و یا با پوست، بادمجان ها را حلقه کنید و نمک بپاشید تا تلخ آب آن گرفته شود. سپس در ماهی تابه روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید و از روغن بردارید.

 

مرحله دوم: گوشت
پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید و سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و ادویه ها و رب را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب بر روی گوشت بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت پخته شود و در آخر تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم: سس بشامل
آرد را در تابه ریخته و تفت دهید سپس کره را به همراه شیر به آرد اضافه کنید و تفت بدهید تا یکدست شود. کمی زمان دهید تا آرد در شیر پخته شود و قوام بگیرد و سپس از روی حرارت بردارید. سس بشامل آماده است.

 

مرحله چهارم: سوفله بادمجان
در ظرف پیرکس، بادمجان های سرخ شده را یک ردیف بچینید. سپس پنیر ریخته و بعد مایع گوشتی و دوباره تکرار ردیف تا ظرف پر شود. در آخر بر روی پنیر جعفری ریز خرد شده و ورقه های حلقه ای فلفل دلمه ای را بگذارید.

 

مرحله پنجم: پایان کار
فر را روشن کنید و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد زمان دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود. ظرف سوفله بادمجان را در فر بگذارید و ۱۰-۲۰ دقیقه زمان دهید تا پنیر روی سوفله طلایی شود و سپس برای سرو آماده است. نوش جان.

 

نکات طلایی در پخت سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده

  1. می توانید در ظرف های تک نفره نیز سوفله بادمجان را آماده کنید.
  2. می توانید به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کنید.
  3. می توانید در تهیه سوفله بادمجان از ظرف سوفله خوری نیز استفاده کنید.
  4. می توانید از سیب زمینی و قارچ در سوفله بادمجان نیز استفاده کنید.
  5. می توانید به جای سس بشامل سس گوجه فرنگی را آماده کنید.

 

منبع: بهترین غذاهای خانگی

  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

 

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو مازندرانی

  • برنج    ۴ پیمانه
  • مرغ سینه یا ران    ۳ عدد
  • کشمش    ۱ پیمانه
  • پیاز    ۱ عدد
  • کره    ۵۰ گرم
  • زعفران    به مقدار لازم
  • رب نارنج یا انار    نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو    به مقدار لازم


طرز تهیه کشمش پلو با مرغ ساده مازندرانی


مرحله اول ( پخت مرغ )
مرغ ها را داخل تابه با مقداری کره خوب سرخ می کنیم سپس از تابه خارج کرده و داخل همان ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس زعفران و رب نارنح یا رب انار را اضافه و مقداری تفت می دهیم و در آخر مرغ های سرخ شده را داخل قابلمه می گذاریم و ۱ لیوان آبجوش ریخته و می گذاریم تا مرغ ها خوب پخته شوند.

 

مرحله دوم ( تفت کشمش )
کشمش ها را با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم داخل تابه کره ریخته و کشمش ها را با مقداری کره تفت می دهیم و در تابه می گذاریم تا کشمش ها نرم شوند.

 

مرحله آخر
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و سپس آبکش کرده و کشمش از قبل تفت خورده را لا به لای برنج ریخته و دم می گذاریم وقتی کشمش پلو دم کشید روی آن کره یا روغن حیوانی ریخته و در ظرف کشیده و با مرغ های پخته شده سرو می کنیم. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های کشمش پلو با مرغ 

  1. می توان از رب گوجه فرنگی نیز برای مرغ استفاده کرد.
  2. در اواخر پخت مقداری آب نارنج نیز به مرغ بزنید.
  3. به دلخواه مقداری زرشک با کشمش تفت بدهید.
  4. در زمان پخت کشمش دربش را فقط برای دو دقیقه بزارید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

خورش آلو اسفناج - غذالند

 

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج

  • گوشت گوسفندی    300 گرم
  • آلو خورشتی    200 گرم
  • اسفناج    500 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و زعفران    به میزان لازم
  • آبغوره    به میزان لازم

 

دستور پخت خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت گوسفندی


1. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت گوسفندی

مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا اسفناج را شسته و اجازه می دهیم آب اضافی آنها خارج شود. سپس اسفناج را به شکل سبزی خورشتی فقط کمی درشت تر، خرد می کنیم و در مقداری روغن کمی تفت می دهیم.


2. مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

در این مرحله، پیاز ها را نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم، پیاز که خوب طلایی شد؛ زرد چوبه و فلفل را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم.


3. مرحله سوم: افزودن گوشت

حالا گوشت را به پیاز طلایی شده می افزاییم و گوشت را هم تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، حالا آب جوشیده را به آن می افزاییم تا گوشت کاملا پخته شود.


4. مرحله چهارم: افزودن آلو

بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد، اسفناج و آلو را به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت خوب جا افتاده شود.


5. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت

حالا که خورشت آلو اسفناج جا افتاده و کم آب شده است؛ آبغوره، نمک و زعفران را به خورشت بیفزایید و در کنار برنج کته ایرانی سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورش آلو اسفناج

  • خورشت الو اسفناج را هم با گوشت خورشتی و هم با سینه مرغ می توان تهیه کرد.
  • آلو خورشتی را شسته و 20 دقیقه در آب خیس کنید.
  • می توانید به سبزی این خورشت کمی تره هم بیفزایید. 
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

گراتن سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای فرانسوی بدون گوشت | مزه

 

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ ساده

  • سینه مرغ 400 گرم

  • تخم مرغ 4 عدد
  • شیر 1 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • آرد 2 ق مربا خوری
  • قارچ 100 گرم
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • نمک فلفل سیاه و قرمز و برگ بو به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ فرانسوی در فر

 

مرحله اول : پخت مرغ

مرغ را شسته و داخل قابلمه بگذارید و پیاز را 4 قاچ کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک و برگ بو افزوده اجازه دهید مرغ خوب پخته شود سپس بعد از پخت آن را خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار گذاشته تا خنک شود. قارچ را نیز شسته و اسلایس کنید و با حرارت بالا تفت دهید سپس مرغ های ریش ریش شده را به قارچ افزوده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم :تهیه سس

داخل تابه ای آرد را بریزید و تقت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره را افزوده و تفت می دهیم شیر را به آرامی می ریزیم تا آرد گوله نشود سپس در انتها نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط مرغ و قارچ را داخل سس می ریزیم.

 

مرحله سوم : جدا سازی زرده و سفیده

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را نیز با دور تند همزن بزنید تا حجیم و پنبه ای شود و زمانی که ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس این مخلوط را روی مرغ و قارچ بریزید و به آرامی هم بزنید تا مرغ ها آغشته به تخم مرغ شوند.

 

مرحله چهارم : پخت سوفله مرغ

کف ظرف پیرکس مورد نظر را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید و در انتها روش پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار دهید در این زمان اصلا درب فر را باز نکنید و از بیرون فر نگاه کنید هر زمان روی سوفله مرغ و قارچ طلایی شد از فر خارج کنید و در همان ظرف سرو کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه سوفله مرغ و قارچ

  1. نباید ذره ای از زرده داخل سفیده باشد وگرنه فرم نمی گیرد.
  2. به قارچ 1 ق غذا خوری آبلیمو اضافه کرده تا سیاه نشوند.
  3. می توانید 2 دقیقه روی سوفله را گریل کنید.
  4. سوفله مرغ را می توانید در سولاردم با پایه کوتاه روی حالت کانوکشن در دمای 160 درجه نیز بپزید.
  • فتانه خانم
  • ۰
  • ۰

بهترین طرز تهیه کیک یزدی + مواد لازم | دکور پلاس

 

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با شیر

  • آرد    ۲ لیوان
  • تخم مرغ    ۳ عدد
  • شکر    ۱ لیوان
  • شیر    ۱ لیوان
  • بکینگ پودر    ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل    ۱ قاشق چایخوری
  • کنجد برای تزئین    به میزان لازم
  • روغن مایع    نصف لیوان
  • کاغذ تارت و قالب تارت    به میزان لازم
     

طرز تهیه کیک یزدی خانگی با شیر با فر و بدون فر


مرحله اول: آماده سازی آرد
آرد را به همراه بیکینگ پودر ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده داخل ظرف ریخته و با همزن برقی میزنیم، کمی که از لختگی درآمد شکر و روغن و همینطور شیر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم.

 

مرحله سوم: پایان کار
بعد از آماده سازی تخم مرغ ها آرد را اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط می کنیم و در کاغذهای تارت میریزیم و روی کیک یزدی ها را کنجد می پاشیم. اگر از فر برای پخت استفاده میکنید: با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک یزدی ها را میپزیم و بعد از پخت اجازه خنک شدن میدهیم و بعد سرو می کنیم. اگر از ماهی تابه استفاده میکنید: کیک یزدی ها را در ماهی تابه گذاشته و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه گذاشته و در ماهی تابه را می گذاریم تا کیک یزدی ها خوب پخته شود.

 

نکات مهم در مورد پخت کیک یزدی خانگی
قبل از ۱۵ دقیقه از موقع پخت کیک یزدی ها در فر یا ماهی تابه را باز نمی کنیم.
در صورت امکان کیکی یزدی را می توان در قالب مافین چدنی نیز تهیه کرد.
آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید تا کاملا هواگیری شود.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

  • فتانه خانم